Riotun eşleştirme sistemi ve Elo Hell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
burda neden bahsettin anmaladım ama riotun elo hali halen düzelmedi yanlışları var bazı oyunlarda baya iyi oynasan +9 +10 alırsın ama sadece takımını kastırırsan riot baga giriyor +26 veya dağa üstü alabilirisn

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sc geldiği gün size bot lane oynuyarak nasıl master olduğumuzu göstericem(videolu resimli) sc le uyumlu şampiyonlar mükemmel sinerjili adc supportlar ve metanın s tierleri. Script açıldığı gün paylaşıcam ve hepiniz en kötü elmas olucaksınız 5 günde merak etmeyin :) sabredin aslanlarım bana çok dua ediceksiniz bu riotun eşleştirme sistemine sağlam bir çubuk sokucaksınız :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ya onu geçtim youtubede 0 dan elmasa falan kasan adamları izliyorum. benden bi farkı yok normal oynuyor bazıları hariç.ama anlamadığım ona çok güzel takım geliyor hep adam 20 30 günde master oluyo çok ama çook saçma bence
okadar haklısınki 620 maç attm ama hala gold 2 deyim 4 kez seriden düştüm :(
Post automatically merged:

sc geldiği gün size bot lane oynuyarak nasıl master olduğumuzu göstericem(videolu resimli) sc le uyumlu şampiyonlar mükemmel sinerjili adc supportlar ve metanın s tierleri. Script açıldığı gün paylaşıcam ve hepiniz en kötü elmas olucaksınız 5 günde merak etmeyin :) sabredin aslanlarım bana çok dua ediceksiniz bu riotun eşleştirme sistemine sağlam bir çubuk sokucaksınız :D
ahaha goldda kalmamın şerefine çok güzel olur bu yanındayım :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sen belli bir evreye geldiğin de tamam mı devammı şekli oluyor o maçları kazanınca devamke kazanamazsan elo hell e hoşgeldin.

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
e eu também estou com dificuldades.
Post automatically merged:

e muito difícil isso que a rito fez botando o elo rell.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...