11 Tem 2020 #1 dranza67 D Onaylı Üye Katılım 21 Haz 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Yaş 32 5 HİZMET YILI arkadşlar bu rise of kigdoms da farm botu felan kullanan yada bilen var mı?
12 Tem 2020 #2 Seedy S Space Seçkin Üye Katılım 19 Şub 2017 Mesajlar 304 Çözümler 13 Tepki puanı 6 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Link atmak yasak fakat YouTube üzerinde yabancı bot kullanan birileri var oradan bloglara atıyorlar fakat yinede sonucunda link var bakınır mısın?
Link atmak yasak fakat YouTube üzerinde yabancı bot kullanan birileri var oradan bloglara atıyorlar fakat yinede sonucunda link var bakınır mısın?
12 Tem 2020 #3 ataberkizm A Onaylı Üye Katılım 11 Tem 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 26 5 HİZMET YILI EmirYonca31' Alıntı: Link atmak yasak fakat YouTube üzerinde yabancı bot kullanan birileri var oradan bloglara atıyorlar fakat yinede sonucunda link var bakınır mısın? Genişletmek için tıklayın ... bilmiyorum pek güvenilir olacağını düşünmüyorum
EmirYonca31' Alıntı: Link atmak yasak fakat YouTube üzerinde yabancı bot kullanan birileri var oradan bloglara atıyorlar fakat yinede sonucunda link var bakınır mısın? Genişletmek için tıklayın ... bilmiyorum pek güvenilir olacağını düşünmüyorum
12 Tem 2020 #4 Seedy S Space Seçkin Üye Katılım 19 Şub 2017 Mesajlar 304 Çözümler 13 Tepki puanı 6 Ödüller 5 9 HİZMET YILI ataberkizm' Alıntı: bilmiyorum pek güvenilir olacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıklayın ... Açık konuşmak gerekli ise bende pek güvenilir olacağını düşünmüyorum konuyu aktif tut. Öğlen aktif olur ise insanlar bilen var ise bir iki yorum sıkar ama Rise Of Kingdoms'ta bot olayını bilen sayısı hakkında birşey diyemem..
ataberkizm' Alıntı: bilmiyorum pek güvenilir olacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıklayın ... Açık konuşmak gerekli ise bende pek güvenilir olacağını düşünmüyorum konuyu aktif tut. Öğlen aktif olur ise insanlar bilen var ise bir iki yorum sıkar ama Rise Of Kingdoms'ta bot olayını bilen sayısı hakkında birşey diyemem..
12 Tem 2020 Konuyu başlatan #5 dranza67 D Onaylı Üye Katılım 21 Haz 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Yaş 32 5 HİZMET YILI aslında istediğim bu küçük köyler ve gizemli mağaraları otomatik toplasın yeter geri kalanını ben yaparım Post automatically merged: 12 Tem 2020 yok mu beyler böyle bir bildiğiniz yada kullandığınız bot. Son düzenleme: 12 Tem 2020
aslında istediğim bu küçük köyler ve gizemli mağaraları otomatik toplasın yeter geri kalanını ben yaparım Post automatically merged: 12 Tem 2020 yok mu beyler böyle bir bildiğiniz yada kullandığınız bot.