Bundan bende cok korkuyorum, Yani bu çok farklı bir seviye..Halen fragmanını izledikçe tüylerim ürperiyor..
Başlayıp başlamamak arasında çok kararsızım, sonuçta bu oyun aylarımı belkide yıllarımı çalacak..
Anlık haz veren oyunlar her zaman daha çok tutacaktır haklısınBundan bende cok korkuyorum, Yani bu çok farklı bir seviye..
Fakat Bu tür zaman isteyen oyunların şuan ki hızlı eşleşmeli ve hedefe odaklı, anlık haz veren (20-40 dk ) oyunların, içinde tutunabileceğini pek düşünmüyorum.
Yaniiii dhjask bilemedim.. Çocukluktan kaynaklımıdır bilmiyorum ama, şuan oynadığım mevcut oyunların hepsi bir yerde, Knight online başka bir yerde tek başına duruyorYine mi aynı şeyleri yaşamak istiyorsun peki
Şu oyun bir çok sevgilimden daha çok zevk verdi xDYaniiii dhjask bilemedim.. Çocukluktan kaynaklımıdır bilmiyorum ama, şuan oynadığım mevcut oyunların hepsi bir yerde, Knight online başka bir yerde tek başına duruyorO haz ve zevk'i hiç birinden alamadım..
Salın artık şu koxp'u rahat bırakın bizi hjdsaÇıksa da koxp yapsak
Ooo bak bu çok fena olur, Boyle bir zaman aralığını oyunun üreticileri bile istese ayarlayamazSanırım okul yaz tatiline bağlanıyor. Bu sırada da oyun çıkarsa bağımlısı oluruz hadi bakalım hayırlısı
Hahaha Kızlarla konuşmayı bıraktı bir nesil, sırf bu oyun yüzünden hsadjŞu oyun bir çok sevgilimden daha çok zevk verdi xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?