Seçkin Üye
Aynısı bendede silkroad online da oluyorYaniiii dhjask bilemedim.. Çocukluktan kaynaklımıdır bilmiyorum ama, şuan oynadığım mevcut oyunların hepsi bir yerde, Knight online başka bir yerde tek başına duruyorO haz ve zevk'i hiç birinden alamadım..
Bak bu oyun'uda cok severim, O zamanın en iyi grafiklerine sahipti ve aşırı güzel ortamı vardı. Ama PK gibi bir olayı olmadığı için hep exp kasma kervan götürmekten insanlar bir süre sonra sıkıldı ( bende dahil)Aynısı bendede silkroad online da oluyor
Ben hala oynuyom arada güzel private serverlar buldukçaBak bu oyun'uda cok severim, O zamanın en iyi grafiklerine sahipti ve aşırı güzel ortamı vardı. Ama PK gibi bir olayı olmadığı için hep exp kasma kervan götürmekten insanlar bir süre sonra sıkıldı ( bende dahil)
Evet Türk yapımı ve evet neredeyse herşeyi ile knight online a benziyor, illa ki farklılıkları olucaktır. Ama en önemli mesele, hile ve koxp tarzı uygulamarın yaşamasını engellemek olmalı, onun dışında aynı olmasından yani kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum.Bunu türkler yapıyor sanırım. Ve knight onlinedan baya devşirme. Silahlar, efektler, karakterler, kıyafetler
Yok benimde hoşuma gider zaten. Yeter ki emeğimizle güzel güzel oynayabilelim.Evet Türk yapımı ve evet neredeyse herşeyi ile knight online a benziyor, illa ki farklılıkları olucaktır. Ama en önemli mesele, hile ve koxp tarzı uygulamarın yaşamasını engellemek olmalı, onun dışında aynı olmasından yani kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?