10 Tem 2023 #1 c0fs C Onaylı Üye Katılım 22 Şub 2022 Mesajlar 56 Tepki puanı 3 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI Robloxta her hangi bir oyuna girmeye çalışıyorum fakat Starting Roblox ta kalıyor anlamadım bilen varsa yazabilirmi?
Robloxta her hangi bir oyuna girmeye çalışıyorum fakat Starting Roblox ta kalıyor anlamadım bilen varsa yazabilirmi?
Çözüm lordtaco 16 Tem 2023 En iyisi oyunun destek ekibine sormak olacaktır bu durumda, aşağıdan sorabilirsin ; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
En iyisi oyunun destek ekibine sormak olacaktır bu durumda, aşağıdan sorabilirsin ; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
10 Tem 2023 #2 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI MSI Afterburner ya da farklı bir overclock varsa kapat, ayrıca ekran kartı sürücülerini güncelle tekrar dene. Oyla 0 Olumsuz oyla
MSI Afterburner ya da farklı bir overclock varsa kapat, ayrıca ekran kartı sürücülerini güncelle tekrar dene.
10 Tem 2023 Konuyu başlatan #3 c0fs C Onaylı Üye Katılım 22 Şub 2022 Mesajlar 56 Tepki puanı 3 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI lordtaco' Alıntı: MSI Afterburner ya da farklı bir overclock varsa kapat, ayrıca ekran kartı sürücülerini güncelle tekrar dene. Genişletmek için tıklayın ... deneyeceğim sonra yazarım teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla
lordtaco' Alıntı: MSI Afterburner ya da farklı bir overclock varsa kapat, ayrıca ekran kartı sürücülerini güncelle tekrar dene. Genişletmek için tıklayın ... deneyeceğim sonra yazarım teşekkürler
10 Tem 2023 Konuyu başlatan #4 c0fs C Onaylı Üye Katılım 22 Şub 2022 Mesajlar 56 Tepki puanı 3 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI lordtaco' Alıntı: MSI Afterburner ya da farklı bir overclock varsa kapat, ayrıca ekran kartı sürücülerini güncelle tekrar dene. Genişletmek için tıklayın ... çalışmadı ya Oyla 0 Olumsuz oyla
lordtaco' Alıntı: MSI Afterburner ya da farklı bir overclock varsa kapat, ayrıca ekran kartı sürücülerini güncelle tekrar dene. Genişletmek için tıklayın ... çalışmadı ya
10 Tem 2023 #5 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI Oyunu tekrardan silip yükleyin ayrıca şu iki programı indirip kurun ; 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Ayrıca ekran görüntüsü ekler misiniz? Oyla 0 Olumsuz oyla
Oyunu tekrardan silip yükleyin ayrıca şu iki programı indirip kurun ; 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Ayrıca ekran görüntüsü ekler misiniz?
10 Tem 2023 Konuyu başlatan #6 c0fs C Onaylı Üye Katılım 22 Şub 2022 Mesajlar 56 Tepki puanı 3 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI (http://imgur.com/rXZdynz) böyle oluyor ardından kapanıyor ve oyun asla açılmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
10 Tem 2023 #7 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI c0fs' Alıntı: (http://imgur.com/rXZdynz) böyle oluyor ardından kapanıyor ve oyun asla açılmıyor Genişletmek için tıklayın ... Hocam denedin mi attıklarımı ? Oyla 0 Olumsuz oyla
c0fs' Alıntı: (http://imgur.com/rXZdynz) böyle oluyor ardından kapanıyor ve oyun asla açılmıyor Genişletmek için tıklayın ... Hocam denedin mi attıklarımı ?
11 Tem 2023 Konuyu başlatan #8 c0fs C Onaylı Üye Katılım 22 Şub 2022 Mesajlar 56 Tepki puanı 3 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI lordtaco' Alıntı: Hocam denedin mi attıklarımı ? Genişletmek için tıklayın ... denedim hepsini ama olmadı Post automatically merged: 11 Tem 2023 samboi1' Alıntı: try to reinstall it and cleared Chache files Genişletmek için tıklayın ... not worked Oyla 0 Olumsuz oyla
lordtaco' Alıntı: Hocam denedin mi attıklarımı ? Genişletmek için tıklayın ... denedim hepsini ama olmadı Post automatically merged: 11 Tem 2023 samboi1' Alıntı: try to reinstall it and cleared Chache files Genişletmek için tıklayın ... not worked
16 Tem 2023 #9 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI En iyisi oyunun destek ekibine sormak olacaktır bu durumda, aşağıdan sorabilirsin ; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
En iyisi oyunun destek ekibine sormak olacaktır bu durumda, aşağıdan sorabilirsin ; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap