Eskiden kullandığım ve bulduğum hileleri paylaşıyorum. artık tadı kalmadı 6-7 yıldır oynadım 3-4 yıldır exploit kullandımbedwars sc bile çıkardı helal olsun40 yıl arasam gene bulamam
Bir isteğin varsa söyle paylaşayımbedwars sc bile çıkardı helal olsun40 yıl arasam gene bulamam
Önlem alsada oyuna bağlı roblox bişey yapamıyor bazı oyunlarda hile yok ama bazılarında var oyunu yapanın anti cheat yapımına bağlı roblox arada bir yapıyor direk düzeltiliyor zatenEline sağlık. Robloxda hileye karşı bir önlem alınmamış gibixd.
Saol ultra üyeliğin hayırlı olsun reiseline koluna sağlık yararlı paylaşımın için teşekkürler
Allah razı olsun kardeşim sağolasınSaol ultra üyeliğin hayırlı olsun reis
hocam çok teşşekürler arada arkadaşlarla girip hileyle oynuyoruz saol
haklısın artık tadı kalmadı da oynanacak oyun yok isteğim olursa söylerim hocam sıkıntı yok eyvallahEskiden kullandığım ve bulduğum hileleri paylaşıyorum. artık tadı kalmadı 6-7 yıldır oynadım 3-4 yıldır exploit kullandım
Post automatically merged:
Bir isteğin varsa söyle paylaşayım
bayadır oynuyorum admin hack fln hala ban atmıyorEline sağlık. Robloxda hileye karşı bir önlem alınmamış gibixd.
Aklıma geleni atıyorum ya da istekleri kafama görehocam bunları paylaşıyorsun çok yararlı oluyor devam etmeni tercih ederim çok saol
8 9 yıldır var zatenRobloxa da script mi geldi brom
Bazı robloxda executor lar yardımı ile kodu yapıştırıyorsun örnek krnl youtubede araştırıp bulabilirsin roblox krnl nasıl indirilir vs.bunun kullanımı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?