Roblox C# Exploit Programı hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ben Roblox exploiti yaparken bir sürü hata alıyorum lütfen çözmem için yardım edin.

Bir de indirdiğim bir Paketi silmek istiyorum ama nasıl sileceğimi bilmiyorum.

(Sadece bir fotoğraf koyabiliyorum o yüzden diğer hataları yazılı olarak vereceğim.)

Warning CS8034 Unable to load Analyzer assembly C:\Users\----\Desktop\WeAreDevs_API.dll: Could not find a part of the path 'C:\Users\----\Desktop\WeAreDevs_API.dll'. Turkish Sploit 1 Active

Warning CS8034 Unable to load Analyzer assembly C:\Users\-----\Desktop\WeAreDevs_API.dll: Could not find a part of the path 'C:\Users\------\Desktop\WeAreDevs_API.dll'. Turkish Sploit 1 Active

Warning CS8034 Unable to load Analyzer assembly C:\Users\-----\Desktop\FlatUI.dll: Could not find a part of the path 'C:\Users\--------\Desktop\FlatUI.dll'. Turkish Sploit 1 Active

Warning CS8034 Unable to load Analyzer assembly C:\Users\------\Desktop\FlatUI.dll: Could not find a part of the path 'C:\Users\--------\Desktop\FlatUI.dll'. Turkish Sploit 1 Active

Warning CS8034 Unable to load Analyzer assembly C:\Users\-------\Desktop\FastColoredTextBox.dll: Could not find a part of the path 'C:\Users\-------\Desktop\FastColoredTextBox.dll'. Turkish Sploit 1 Active

Warning CS8034 Unable to load Analyzer assembly C:\Users\-------\Desktop\FastColoredTextBox.dll: Could not find a part of the path 'C:\Users\------\Desktop\FastColoredTextBox.dll'. Turkish Sploit 1 Active

ula ben exploit yapıyorum kullanacak exploit aramıyorum ve size WeAreDevs Api kullanırkan Windows Defender açık olabilir mi? Zaten Windows Defender direkt olarak silerdi. Yani hiç bir Anti-Virüs programım açık değil. Ben burda aldığım hataları sordum ama hiç araştırmadan yazmışsınız. Lütfen sırf spam için yazmayınız.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-07-22 141841.png
    16.4 KB · Görüntüleme: 67
    16.4 KB · Görüntüleme: 56
    16.4 KB · Görüntüleme: 56
Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Krnl veya synapse x kullanmani tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...