Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
loadstring(game:HttpGet('https://raw.githubusercontent.com/Pawel12d/hexagon/main/scripts/CounterBlox.lua', true))()infoları açabiliyorum ama esp açılmıyor tam olarak nereden ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Metin'in üstüne tıklayıp oyuna girebilirsiniz.)
Script'in sahibi ben değilim yakın bir arkadaşım..
Yakın zamanda sağlam HVH ve Legit CFG ler paylaşacağım yapılış videosu alttadır..
script :loadstring(game:HttpGet('https://raw.githubusercontent.com/Pawel12d/hexagon/main/scripts/CounterBlox.lua', true))()
-------------------------------------------------------------------------------------------
Exploit olarak Fluxus kullanmanızı tavsiye ederim sorunsuz bir şekilde çalışıyor onun haricinde CFG için Fluxus workspace konumunda CFG lere ulaşabilirsiniz yaptığınız cfg lere
DİPNOT : Boş yorum atıp yorum kasmaya çalışan arkadaşlar reportlanacak bilginize onun haricinde sormak istediğiniz bir şey olursa PABLO#0733 discord üzerinden ulaşabilirsiniz bol vuruşlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Metin'in üstüne tıklayıp oyuna girebilirsin
Visual kısmından ilk baştakini enable yaparak açabilirsininfoları açabiliyorum ama esp açılmıyor tam olarak nereden ?
teşekkürler zamanım olunca tekrar açarımVisual kısmından ilk baştakini enable yaparak açabilirsin
discord üzerinden ulaşabilirsin yardımcı olurum PABLO#0733bunu yapmak zor
Sorunum olursa eklerim tesekkurlerdiscord üzerinden ulaşabilirsin yardımcı olurum PABLO#0733
Konuda mevcut biraz dikkatli bakarsan görebilirsin dostum yapılış videosunuben pek anlayamadım rica etsem video olarak yotube veya streamable ye atamaz mısınız?
Dostum zaten benim verdiğim kod sadece exploit olarak Fluxus kullanacaksın o da virüslü değil yorum kasmak için yorum atmabılgısayara vırus bulaşırmı ?
Benim arkadaşım kendisi yaptı benim değilknk bunu kendinmi yazdın yoksa biyerdenmi aldın,
Firstly download Fluxus and watch my videoWhere can i Download script?
güzel hile saolunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Metin'in üstüne tıklayıp oyuna girebilirsiniz.)
Yakın zamanda sağlam HVH ve Legit CFG ler paylaşacağım yapılış videosu alttadır..
script :loadstring(game:HttpGet('https://raw.githubusercontent.com/Pawel12d/hexagon/main/scripts/CounterBlox.lua', true))()
-------------------------------------------------------------------------------------------
Exploit olarak Fluxus kullanmanızı tavsiye ederim sorunsuz bir şekilde çalışıyor onun haricinde CFG için Fluxus workspace konumunda CFG lere ulaşabilirsiniz yaptığınız cfg lere
DİPNOT : Boş yorum atıp yorum kasmaya çalışan arkadaşlar reportlanacak bilginize onun haricinde sormak istediğiniz bir şey olursa PABLO#0733 discord üzerinden ulaşabilirsiniz bol vuruşlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Metin'in üstüne tıklayıp video'ya gidebilirsiniz.)
bende synapse x var önerdiği daha profesyonel hack var mı cbro veya arsenal tarzı oyunlar içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Metin'in üstüne tıklayıp oyuna girebilirsiniz.)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Metin'in üstüne tıklayıp video'ya gidebilirsiniz.)
Şuanlık hayır ama yakın zamanda yine bir hile ile geleceğim bende yavaştan bu işlere başladımbende synapse x var önerdiği daha profesyonel hack var mı cbro veya arsenal tarzı oyunlar için
Fluxus yazarak bulabilirsinizinjectorü nerden bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?