Sonsuza kadar olcak. Bence alan olur yani Roblox delisi milyonlarca insan var.10 TL Fiyata Satıcam Diyorsun Aylık Sistem Felan Mı Olucak Yoksa Alan Sonsuza Kadar Kullanabilecek Mi ?
10 TL Roblox Hilesi Alan Kişiler Çıkar Mı ?
ESP, Effect changer, hızlı yürüme, Lua Script executor, Teleporter vb.Hilenin özellikleri neler peki?
alan tabiki olur ama senin yaptığın hilenin özelliklerine bağlı bu. İnsanların işine yarar ise bolca katılım olur.Sonsuza kadar olcak. Bence alan olur yani Roblox delisi milyonlarca insan var.
Özellikler vaad ettiğin gibi çalışırsa. Alan insanlar olacaktır.Sonsuza kadar olcak. Bence alan olur yani Roblox delisi milyonlarca insan var.
ESP, Effect changer, hızlı yürüme, Lua Script executor, Teleporter vb.
Bu yüzden kendimi kanıtlamam gerek sponsorla filan. Ama hile kullanan youtuber varmıdır bilemem.Tanınmadık birisin kimse senden 10 tl bırak 5 tl verip hile alacağını zannetmiyorum
Şimdi aklıma geldi Btools eklemeyi unutmuşum. Bugün ekleyebilirsem eklerim.Özellikler vaad ettiğin gibi çalışırsa. Alan insanlar olacaktır.
tanınmak için ücretsiz olarak başla insanlar denesin baktınki tuttu 3-4-5 tl olarak koy sonra arttıra arttıra gidersin benceBu yüzden kendimi kanıtlamam gerek sponsorla filan. Ama hile kullanan youtuber varmıdır bilemem.
Hileyi paylaşabileceğim platform (forum gibi) önerebileceğin yer varmı? Discord'dan bana dm atabilirsin.tanınmak için ücretsiz olarak başla insanlar denesin baktınki tuttu 3-4-5 tl olarak koy sonra arttıra arttıra gidersin bence
siteler bilmiyorum ama youtubeye yaz roblox hilesi diye gir videolara onlar nerede paylaştılarsa orada paylaşabilirsinHileyi paylaşabileceğim platform (forum gibi) önerebileceğin yer varmı? Discord'dan bana dm atabilirsin.
Aslında evet. Zaten dün belirli bir süre içinde uygulamanın kapanmasını sağlmak amacıyla araştırma yapıyordum.Bence sonsuza kadar yapmamalısın alan olur delileri var dediğin gibi bulunması kolay olur sonsuza kadar yapma
aynen arkadaşın dediği gibi. ilk bsaşta 1 aylık bir satış yap. Baktın çok hypelandı farklı farklı miktarlarda aylık haftalık olarak satışını yaparsın.Bence sonsuza kadar yapmamalısın alan olur delileri var dediğin gibi bulunması kolay olur sonsuza kadar yapma
Başarılarının devamını dilerim iyi forumlar.Aslında evet. Zaten dün belirli bir süre içinde uygulamanın kapanmasını sağlmak amacıyla araştırma yapıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?