Çözüldü Roblox oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Selam, Roblox oynarken iki dakika oynuyorum. Ardından oyun kapanıyor. Crash mesaj falan hiçbir şey yok, sil yükle yaptım. %temp%, temp falan temizledim ama hiçbir işe yaramadı. Yardım edebilecek var mı? Bir de bu sorun sitedeki Vega X'i kullandıktan sonra başladı. Vega X nereye kayıt oluyor? Onu da silmeye yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
  1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: Oyundan atılma sorunu, zayıf veya dengesiz bir internet bağlantısından kaynaklanabilir. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve mümkünse daha güçlü bir bağlantıya geçmeyi deneyin.
  2. Oyunu Güncel Tutun: Roblox sürekli olarak güncellenir ve yeni güncellemeler, performans ve stabilite sorunlarını düzeltir. Oyunun en son sürümünü kullanmak için Roblox istemcisini güncellediğinizden emin olun.
  3. Önbelleği Temizleyin: Oyunun önbelleğinde biriken geçici veriler, performans sorunlarına neden olabilir. Roblox önbelleğini temizlemek için Roblox istemcisini kapatın, "Windows + R" tuşlarına basarak "Çalıştır" penceresini açın, "%LOCALAPPDATA%\Roblox\Logs" yazın ve "Tamam" düğmesine tıklayın. Açılan...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
  1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: Oyundan atılma sorunu, zayıf veya dengesiz bir internet bağlantısından kaynaklanabilir. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve mümkünse daha güçlü bir bağlantıya geçmeyi deneyin.
  2. Oyunu Güncel Tutun: Roblox sürekli olarak güncellenir ve yeni güncellemeler, performans ve stabilite sorunlarını düzeltir. Oyunun en son sürümünü kullanmak için Roblox istemcisini güncellediğinizden emin olun.
  3. Önbelleği Temizleyin: Oyunun önbelleğinde biriken geçici veriler, performans sorunlarına neden olabilir. Roblox önbelleğini temizlemek için Roblox istemcisini kapatın, "Windows + R" tuşlarına basarak "Çalıştır" penceresini açın, "%LOCALAPPDATA%\Roblox\Logs" yazın ve "Tamam" düğmesine tıklayın. Açılan klasördeki tüm dosyaları silin.
  4. Tarayıcıyı veya Roblox İstemcisini Yeniden Başlatın: Oyundan atılma sorunu yaşıyorsanız, tarayıcıyı veya Roblox istemcisini tamamen kapatın ve yeniden başlatın. Bu bazen sorunları çözebilir.
  5. Güvenlik Programlarını Kontrol Edin: Güvenlik programları, Roblox'u engelleyebilir veya oyunla ilgili sorunlara neden olabilir. Antivirüs veya güvenlik duvarı gibi programların Roblox'u engellememesinden emin olun veya istisna listesine ekleyin.
  6. Roblox Destek ile İletişime Geçin: Yukarıdaki adımları denediğiniz halde sorun devam ediyorsa, Roblox Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Sorunu ayrıntılı bir şekilde açıklayarak, teknik destek almaya çalışın.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Selam, Roblox oynarken iki dakika oynuyorum. Ardından oyun kapanıyor. Crash mesaj falan hiçbir şey yok, sil yükle yaptım. %temp%, temp falan temizledim ama hiçbir işe yaramadı. Yardım edebilecek var mı? Bir de bu sorun sitedeki Vega X'i kullandıktan sonra başladı. Vega X nereye kayıt oluyor? Onu da silmeye yardımcı olursanız sevinirim.
Kişisel hesabımda güvende mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...