- Yasaklandı
-
average professional lua scripter
Banlı Üye
| loadstring(game:HttpGet("
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
"))() |
hazır kütüphanelerden alınmış bir alıntıdan ibaret yapılışları normalde çok zornasıl yapıyorsun baştan aşağı kodluyor musun yoksa hazır kütüphaneler var mı?
Kavo ui library ??kendin yapmadın galiba çünkü buna benzer bir sürü tasarım gördüm önceden
Kütüphane hazır onun dışında full benim open source ztn bakabilirsinhazır kütüphanelerden alınmış bir alıntıdan ibaret yapılışları normalde çok zor
Evetelinize sağlık sıfırdan mı kodladın
baya detaylı gözüküyor Elinize sağlık Gerisini bekliyoruz hocamBeyler şimdilik 1 tane oyun yaptım sonradan ui libraryide değişir baya bir oyun yaparım şimdilik bu böyle olsun scriptimide paylaşayım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(TIKLA)
[MAIN]
[+]Auto Finisher
[+]Auto Attack
[+]Inf Coin
[+]Inf Power
[+]Remove VIP Parts
[MOVEMENT]
[+]Speed
[+]JumpPower
loadstring(game:HttpGet(" Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap"))()
Byfron geldi kanka bypass gelene kadar oyunlara script yapmiyacagim bypass bekliyorum kat scriptimin bitmesine %80 kaldıdaha fazla oyunda gelirse iyi olur ornek jailbreak
Eyw hocam gelecek byfron bypass çıksın kat ta yoldabaya detaylı gözüküyor Elinize sağlık Gerisini bekliyoruz hocam
Yok calisiyorBanlanır mıyız fixlendi mi eline sağlık btw
%0 tabi siz oyun modunun dibine girip gozunun onunde hile acarsaniz tabikide ban yersiniz ama onun disinda %0Ban rate nedir ?
Yep br u can useit is safe to use bro ?
knk bunu yapmak kolaykı artık herkez yapıyor ama genede eline saglıkBeyler şimdilik 1 tane oyun yaptım sonradan ui libraryide değişir baya bir oyun yaparım şimdilik bu böyle olsun scriptimide paylaşayım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(TIKLA)
[MAIN]
[+]Auto Finisher
[+]Auto Attack
[+]Inf Coin
[+]Inf Power
[+]Remove VIP Parts
[MOVEMENT]
[+]Speed
[+]JumpPower
loadstring(game:HttpGet(" Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap"))()
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?