Roblox sciprt nasıl açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
fluxus zaten sıkıntılı ya krnl kullan

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum sana tavsiyem krnl eğerki microsoft robloxun varsa krnl indirip kurabilirsin 5 adımlık bir key alma sistemi var gerisinde hiçbirşey yok diğer exploitler gibi scriptini yapıştır ve oyunun tadını çıkar yardım gerekirse alıntı yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
jjsploit yada krnl gibi uygulamalardan oyniyacağın oyuna göre script buluıp girersen olur

Üye
2 HİZMET YILI
Electron falan kullanma Fluxus veya Krnl kullan UWP Versiyonunda oyna yani microsoft roblox çünkü şu anda robloxta byfron anti cheat i bulunmakta microsoft robloxta bu söz konusu değil 64-bit 32-bit durumlarından dolayıydı sanırsam.
Aynen öyle hocam KRNL zaten webden robloxa girince izin vermiyor inject etmiyor uwp yani ms store roblox versiyonu istiyor
Post automatically merged:

onu nasıl kullanıcam vidiyo varmıdır
Youtubeye bakarsan biraz eski de olsa illa video bulursun key alma sistemi vs öyle radikal bir değişikliğe uğramadı aynı şekilde reklam izliyorsun 5 adım sonra oto aktif ediliyor 24saat boyunca istediğin gibi krnlyi kullanabiliyorsun yalnız krnl kullanmak için Microsoft Storeden roblox indirmen lazım ücretsiz ama bazı pclerde olmuyormuş sanıyorsam eğer ms storeden indiremezsen yine yaz foruma yardımcı olurum :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Electron exploit kur tavsiye ederim dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...