Selamlar. Baştan söyleyeyim, konu başlığı yanlış açılmış olabilir (yanlışsa uyarırsanız sevinirim). Konuya geçecek olursak;
Biliyorsunuz ki grand theft auto 5 ile Social Club birbirine bağlı. Acaba Social Club'un bağlı olduğu yeri (C)'den D sürücüsüne aktarırsam oyun sıkıntı yaşatır mı. Yaşatırsa nasıl halledebilirim?
Hem atman uzun sürer
Hemde sıkıntı yaşatır
Oyunu c üzerine kurdun oyun dosyalarını bulamayınca oyunu acmaya calıstıgında kendını sıler
bence atma atıcaksan gerı yuklemen lazım galiba
Belki dosyayı secme vardır
Ben kac oyun degıstırırken tekrar yukledım ıns sakatlık yapmamısımdır
Hem atman uzun sürer
Hemde sıkıntı yaşatır
Oyunu c üzerine kurdun oyun dosyalarını bulamayınca oyunu acmaya calıstıgında kendını sıler
bence atma atıcaksan gerı yuklemen lazım galiba
Belki dosyayı secme vardır
Ben kac oyun degıstırırken tekrar yukledım ıns sakatlık yapmamısımdır
GTA dosyasının adını "Grand Theft Auto V 5555" gibi birşey yap sonra socialclub kaldır.
Tekrar kurarken oyunu nereye kuracağını sorarken sendeki gta dosyasının adını eski haline getir.
Sonra oyunu yükleye bas oyunun dosyaları doğrulanıyor yazar ve oyunu görür. Steam ise de aynı şey geçerli.
İyi forumlar
GTA dosyasının adını "Grand Theft Auto V 5555" gibi birşey yap sonra socialclub kaldır.
Tekrar kurarken oyunu nereye kuracağını sorarken sendeki gta dosyasının adını eski haline getir.
Sonra oyunu yükleye bas oyunun dosyaları doğrulanıyor yazar ve oyunu görür. Steam ise de aynı şey geçerli.
İyi forumlar