1 May 2018 #1 rumuzumuz Ultra Üye Katılım 20 Eyl 2017 Mesajlar 1,525 Çözümler 2 Tepki puanı 86 Ödüller 11 8 HİZMET YILI Cihazım Huawei p9 lite Her programı denedim ve videolardada hep yabancı kişiler olduğu icin anlamadım yani yapamadım Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Cihazım Huawei p9 lite Her programı denedim ve videolardada hep yabancı kişiler olduğu icin anlamadım yani yapamadım Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
1 May 2018 Yasaklandı #2 GodlyHanaS G Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik Banlı Üye Katılım 19 Eyl 2016 Mesajlar 3,035 Çözümler 4 Tepki puanı 2,166 9 HİZMET YILI Bana bir arkadaş dosyalarını atmıştı,şimdi özelden sana atıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
1 May 2018 Konuyu başlatan #3 rumuzumuz Ultra Üye Katılım 20 Eyl 2017 Mesajlar 1,525 Çözümler 2 Tepki puanı 86 Ödüller 11 8 HİZMET YILI BugraOB' Alıntı: Bana bir arkadaş dosyalarını atmıştı,şimdi özelden sana atıyorum Genişletmek için tıklayın ... BEKLIYORUM Oyla 0 Olumsuz oyla
BugraOB' Alıntı: Bana bir arkadaş dosyalarını atmıştı,şimdi özelden sana atıyorum Genişletmek için tıklayın ... BEKLIYORUM
1 May 2018 #4 AzeinsT Hatalarımdan pişmanmıyım Seçkin Üye Katılım 21 Ara 2016 Mesajlar 537 Tepki puanı 270 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Kardeşim root elbet atarsın ama dikkat et telefonunda sıkıntılar çıkarta bilir mesala söndükden sonra yanmaya bilir ve ya diğer sorunlar gibi Oyla 0 Olumsuz oyla
Kardeşim root elbet atarsın ama dikkat et telefonunda sıkıntılar çıkarta bilir mesala söndükden sonra yanmaya bilir ve ya diğer sorunlar gibi
1 May 2018 Konuyu başlatan #5 rumuzumuz Ultra Üye Katılım 20 Eyl 2017 Mesajlar 1,525 Çözümler 2 Tepki puanı 86 Ödüller 11 8 HİZMET YILI God Of War' Alıntı: Kardeşim root elbet atarsın ama dikkat et telefonunda sıkıntılar çıkarta bilir mesala söndükden sonra yanmaya bilir ve ya diğer sorunlar gibi Genişletmek için tıklayın ... Kök izni istiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
God Of War' Alıntı: Kardeşim root elbet atarsın ama dikkat et telefonunda sıkıntılar çıkarta bilir mesala söndükden sonra yanmaya bilir ve ya diğer sorunlar gibi Genişletmek için tıklayın ... Kök izni istiyor
1 May 2018 Yasaklandı #6 babocan666 B Banlı Üye Katılım 2 Mar 2018 Mesajlar 244 Tepki puanı 50 8 HİZMET YILI rumuzumuz' Alıntı: Cihazım Huawei p9 lite Her programı denedim ve videolardada hep yabancı kişiler olduğu icin anlamadım yani yapamadım Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim Atma Bence Ben Samsung Not 3 Neo Markalı Telefona Root Attım Ancak 1,2 Hafta Sonra Telefonum Kendi Kendine Kapanmaya Başladı Ve Programlar Donup Kapanıyor O Yüzden Root Atmamanı Öneriyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
rumuzumuz' Alıntı: Cihazım Huawei p9 lite Her programı denedim ve videolardada hep yabancı kişiler olduğu icin anlamadım yani yapamadım Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim Atma Bence Ben Samsung Not 3 Neo Markalı Telefona Root Attım Ancak 1,2 Hafta Sonra Telefonum Kendi Kendine Kapanmaya Başladı Ve Programlar Donup Kapanıyor O Yüzden Root Atmamanı Öneriyorum
1 May 2018 #7 M3M M Üye Katılım 30 Nis 2018 Mesajlar 12 Tepki puanı 1 8 HİZMET YILI Kardeşim root atıpda napcaksınkı Oyla 0 Olumsuz oyla