Root Ile Ilgili yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Benim Riske Atmamam En Doğrusu bir telefoncuya yaptırmak en dogrusu bir sorun olursa zaten samsung kiev ile hallederler herhalde

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Aynen Ben Şimdi yanlış birşey yaparim bu sefer bozarım telefoncu yapar bir sikinti olursa samsung kiev ilr hallederler ben şimdi onuda yapamam simdi yapiyim desem yaparim ama işin obur boyutu var anlamıyorum rootdan fazla birşey olursa halledemem telefoncu en iyisi

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aynen Ben Şimdi yanlış birşey yaparim bu sefer bozarım telefoncu yapar bir sikinti olursa samsung kiev ilr hallederler ben şimdi onuda yapamam simdi yapiyim desem yaparim ama işin obur boyutu var anlamıyorum rootdan fazla birşey olursa halledemem telefoncu en iyisi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burda aradığın cevabı bulursun.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Yok Kardes Gerek yok Telefoncuya Yaptıracağım Bu Arada Başka Foruma Ait lin Atmışsın Yasak Diye Biliyorum Başka Foruma Ait Link paylasimi

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Bu Arada Root Yapınca Yazılım Güncellemesi otomatik Gelmiyormuş manüel indirmen lazımmış herhalde manüel indirme ile yazılım güncellemesi oluyormu

Süper Üye
9 HİZMET YILI
yardim edecek yokmu Root Yapınca Yazılım Güncellemesi otomatik Gelmiyormuş manüel indirmen lazımmış herhalde manüel indirme ile yazılım güncellemesi oluyormu

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Beyler Bu Arada Root Yapınca Yazılım Güncellemesi otomatik Gelmiyormuş manüel indirmen lazımmış herhalde manüel indirme ile yazılım güncellemesi oluyormu

Yazılım güncellemesi yüklemek istediğinde, manuel olarak yükleyeceksin. Root da kalkmış olur, eğer o sürüm için root erişimi bulunmuyorssa tekrar eski sürüme dönebilirsin. Root kalktığı anda OTA güncellemelerini almaya devam eder cihaz.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Thanks Bilgileriniz Icin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...