1 May 2019 #1 ReadyDiEe R Onaylı Üye Katılım 16 Haz 2017 Mesajlar 132 Tepki puanı 24 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Repetitouch gibi uygulamaları kullanmam için benden root istiyor. Telefon garantili ve açıkcası root atmak istemiyorum. Rootlu uygulamaları rootsuz çalıştırabilir miyiz?
Repetitouch gibi uygulamaları kullanmam için benden root istiyor. Telefon garantili ve açıkcası root atmak istemiyorum. Rootlu uygulamaları rootsuz çalıştırabilir miyiz?
1 May 2019 #2 KusursuzHacker ♥ Kusursuz ♥ Ultra Üye Katılım 26 Nis 2018 Mesajlar 1,990 Çözümler 3 Tepki puanı 528 Ödüller 10 8 HİZMET YILI pararel diye bir program var onunla çalıştırabilirsin
1 May 2019 Konuyu başlatan #3 ReadyDiEe R Onaylı Üye Katılım 16 Haz 2017 Mesajlar 132 Tepki puanı 24 Ödüller 5 8 HİZMET YILI KusursuzHacker' Alıntı: pararel diye bir program var onunla çalıştırabilirsin Genişletmek için tıklayın ... Onu kullanıyorum ama hiç denememiştim.
KusursuzHacker' Alıntı: pararel diye bir program var onunla çalıştırabilirsin Genişletmek için tıklayın ... Onu kullanıyorum ama hiç denememiştim.
1 May 2019 #4 KusursuzHacker ♥ Kusursuz ♥ Ultra Üye Katılım 26 Nis 2018 Mesajlar 1,990 Çözümler 3 Tepki puanı 528 Ödüller 10 8 HİZMET YILI jamer10' Alıntı: Onu kullanıyorum ama hiç denememiştim. Genişletmek için tıklayın ... game guardian'da sorunsuz çalışıyor ondan denemeni bir tavsiye ederim
jamer10' Alıntı: Onu kullanıyorum ama hiç denememiştim. Genişletmek için tıklayın ... game guardian'da sorunsuz çalışıyor ondan denemeni bir tavsiye ederim
1 May 2019 Konuyu başlatan #5 ReadyDiEe R Onaylı Üye Katılım 16 Haz 2017 Mesajlar 132 Tepki puanı 24 Ödüller 5 8 HİZMET YILI KusursuzHacker' Alıntı: game guardian'da sorunsuz çalışıyor ondan denemeni bir tavsiye ederim Genişletmek için tıklayın ... Denedim fakt olmuyor. Evet game guardianda bende kullanıyorum.
KusursuzHacker' Alıntı: game guardian'da sorunsuz çalışıyor ondan denemeni bir tavsiye ederim Genişletmek için tıklayın ... Denedim fakt olmuyor. Evet game guardianda bende kullanıyorum.
1 May 2019 #6 xPoliceman X Süper Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,142 Tepki puanı 208 Ödüller 6 7 HİZMET YILI KusursuzHacker' Alıntı: game guardian'da sorunsuz çalışıyor ondan denemeni bir tavsiye ederim Genişletmek için tıklayın ... Paralel Space de olmuyor
KusursuzHacker' Alıntı: game guardian'da sorunsuz çalışıyor ondan denemeni bir tavsiye ederim Genişletmek için tıklayın ... Paralel Space de olmuyor
1 May 2019 #7 savasx60 S Onaylı Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 58 Tepki puanı 6 Yaş 29 8 HİZMET YILI root attıktan sonra ne yapmak istedine bağlı program önercem
1 May 2019 Konuyu başlatan #8 ReadyDiEe R Onaylı Üye Katılım 16 Haz 2017 Mesajlar 132 Tepki puanı 24 Ödüller 5 8 HİZMET YILI savasx60' Alıntı: root attıktan sonra ne yapmak istedine bağlı program önercem Genişletmek için tıklayın ... Ben root atmadan yapmak istiyorum.
savasx60' Alıntı: root attıktan sonra ne yapmak istedine bağlı program önercem Genişletmek için tıklayın ... Ben root atmadan yapmak istiyorum.
2 May 2019 #9 muratbudak54 M Uzman Üye Katılım 8 Nis 2018 Mesajlar 234 Çözümler 1 Tepki puanı 34 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Parallel Space VirtualXposed Parellel Space Lite Go multiple 2Face İşine yarayabilir egerki telefonun garantisi varsa root atmanı tavsiye etmem garantiyi sıfırlar diye biliyorum yani garantisi biter
Parallel Space VirtualXposed Parellel Space Lite Go multiple 2Face İşine yarayabilir egerki telefonun garantisi varsa root atmanı tavsiye etmem garantiyi sıfırlar diye biliyorum yani garantisi biter
2 May 2019 #10 hasaaaannn H Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 48 Tepki puanı 4 Yaş 26 7 HİZMET YILI PC NE İNDİR BLUESTACKSİ YAP ROOTLA BLUESTACKS SONRA YAP YAPACAĞINI
5 May 2019 #11 ArzDB A Üye Katılım 3 May 2019 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Yaş 26 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu siteden indirdirebilirsin eskiden bende kullanıyodum ama root attım daha kullanmıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu siteden indirdirebilirsin eskiden bende kullanıyodum ama root attım daha kullanmıyorum