8 Şub 2018 #1 TaVR0n T Üye Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 35 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI arkadaşlar rosa hileli bir şekilde girince oyun zaten açılır açılmaz donma başlıyor 4-5 dakikada anca giriş yerine geliyor, pc de vs hiçbir sıkıntı olmuyor sadece oyun kasıyor. Bunun bir çözümü var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar rosa hileli bir şekilde girince oyun zaten açılır açılmaz donma başlıyor 4-5 dakikada anca giriş yerine geliyor, pc de vs hiçbir sıkıntı olmuyor sadece oyun kasıyor. Bunun bir çözümü var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
8 Şub 2018 #2 MelihSak1 M Üye Katılım 5 Şub 2018 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 27 8 HİZMET YILI Kardeşim oyuna girince grafik ayarlarını düşürmeyi denedim mi veya ekran kartı çözünürlüğünü filan ayarlamayı internetden araştıra bilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
Kardeşim oyuna girince grafik ayarlarını düşürmeyi denedim mi veya ekran kartı çözünürlüğünü filan ayarlamayı internetden araştıra bilirsin
8 Şub 2018 Konuyu başlatan #3 TaVR0n T Üye Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 35 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI MelihSak1' Alıntı: Kardeşim oyuna girince grafik ayarlarını düşürmeyi denedim mi veya ekran kartı çözünürlüğünü filan ayarlamayı internetden araştıra bilirsin Genişletmek için tıklayın ... denedim yine aynı sorun maalesef zaten pc de bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. cs go da low da 140 felan alıyorum ama yinede 2. dediğini bi deniyeyim. Oyla 0 Olumsuz oyla
MelihSak1' Alıntı: Kardeşim oyuna girince grafik ayarlarını düşürmeyi denedim mi veya ekran kartı çözünürlüğünü filan ayarlamayı internetden araştıra bilirsin Genişletmek için tıklayın ... denedim yine aynı sorun maalesef zaten pc de bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. cs go da low da 140 felan alıyorum ama yinede 2. dediğini bi deniyeyim.
8 Şub 2018 #4 enesbaba3163311 E Üye Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 23 8 HİZMET YILI bendede aynısı oldu bilgisayar çok kastı düşük ayarlara getir full Oyla 0 Olumsuz oyla