RoS oyundan atma sorunu. (kendi çözümüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba gençler RoS hileyle girdiğinizde oyundan atıyorsa veya bi maç attıktan sonra lobiye dönerken atıyorsa hileyi açtıktan sonra ayarları sıfırlayın öyle deneyin. Ben yaptım oldu ayarlarınız aklınızda değilse herşeyi devredışı bırakınçözüm1.JPGçözüm2.JPG oyun lobisine girince ayarlarınızı yükleyin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Edit: Oyunu tam ekranda çalıştırmayın grafik ayarlarınızda en düşükte olsun.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
oyundayken lobiye değil direk oyundan atıyor rules bida açıyorum

ü
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sınırsız mermi nasıl oluyor ben anlamadım söylermisiniz

Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "hannya, post: 705149, member: 340626"] If RoS is cheating on you, or if you are throwing a league after you have played a game, then try setting the cheats after you cheat. If you do not have the settings I've made, disable everything and Ekli dosyayı görüntüle 5417Ekli dosyayı görüntüle 5418 load your settings when you enter the game lobby. I hope I could help.
Edit: Do not run the game in full screen, be at the lowest of your graphics settings. [/ QUOTE]
te game alaways crash

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sınırsız mermi nasıl oluyor aynen yav biri açıklasın allah rızası için. ayrıca bu sorunu çözmek için aimbot açıkken öldüyseniz return lobby dememeniz lazım. watch-spactate diyip sonra N ye basıp çıkış yapın . ayarları sıfırlamanıza gerek kalmaz yüzde yüz kendimce denenmiştir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sınırsız mermi nasıl oluyor aynen yav biri açıklasın allah rızası için. ayrıca bu sorunu çözmek için aimbot açıkken öldüyseniz return lobby dememeniz lazım. watch-spactate diyip sonra N ye basıp çıkış yapın . ayarları sıfırlamanıza gerek kalmaz yüzde yüz kendimce denenmiştir.
eğer aimbotu /mouse sol tık\ olarak ayaladıysanız işe yaramaz bu... ben /left alt\ tuşuna atadım..

Üye
6 HİZMET YILI
beyler ben dün 24 saat ban yedim bugun gecti bidaha yememem icin ne yapmam lazım

Üye
6 HİZMET YILI
Sınırsız Mermi Unlimited Ammo Seçeneğini Aktiifleştirince OLuyor

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hile paralı olmuş. Oyuna girince atıyor. Siksen satın almaz kimse aylık 25 liraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...