- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ban yerken olmuyor be aga hile süper ban sorunu mevcut@nader11ndeu Wolftu vip ne zaman güncellenir oyunun içinden geçmek istiyoruz :d
Problem değil oyunu oynamıyorum zaten base tararken acayip stres atıyorum hele hele şu taratma hilesi vardı hilenin babasıydı yani günde 5-6 milyon gp kastigimi hatırlıyorum şunu samimi olarak söylüyorum DwordTeam bu konuda en iyisiBan yerken olmuyor be aga hile süper ban sorunu mevcut
Başka iyisi olursa ben öldükten sonra gelirimProblem değil oyunu oynamıyorum zaten base tararken acayip stres atıyorum hele hele şu taratma hilesi vardı hilenin babasıydı yani günde 5-6 milyon gp kastigimi hatırlıyorum şunu samimi olarak söylüyorum DwordTeam bu konuda en iyisi
Do not worry, MemoryHackers can rely on this best.Thanks for the information, I hope you recover soon and take good care of yourself.
Waiting for that hack that is very good!
Thank you
Greetings from Argentina!!
Söylediği gibi yapımcı rahatsız ve dinlenmesi gerekiyor beklemekten başka yapabileceğin birşey yok sağlık herşeyden önemlidirxmaze olmadan kendinizde güncelleme yapıyordunuz önceden. her oyun hile kullananlar geliyor. bizimki daha güncellenmedi bişey yapamıyoruz ki
MemoryHackers her zaman en iyisi <3 Merak etme !BASKA SİTEDEN YABANCILAR HİLE KUNLAMIYOO ONLARA SANS TANIDIK HEMEN GELSİN D E ALIYIM ONLARI TESSEKĞRLER
Wolftü real inv ve dword reborn hilelerinde ban problemi bulunmamaktadır. Eğer ban yiyorsanız vb.net dahi olsa hiçbir hileyi kullanmayın ve bilgisayarınızda bulundurmayın.Ban yerken olmuyor be aga hile süper ban sorunu mevcut
Wolftü real inv ve dword reborn hilelerinde ban problemi bulunmamaktadır. Eğer ban yiyorsanız vb.net dahi olsa hiçbir hileyi kullanmayın ve bilgisayarınızda bulundurmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?