9 Ocak 2017 #1 kralcouse K Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2016 Mesajlar 149 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 26 10 HİZMET YILI merhabalar arkadaşlar ben 3-4 gündürroyal revolt 2 oynuyorum çok zevklı bi oyun windows 10 magazasından indirdim windows 8 dede iniyor oyun ama oyunda ekmek ve mücevherimiz çok hizlı bitiyor bunun için ekmek hilesi yapmayı denedım c.e den ama oyun hata vermeden kapanıyoryani bu oyunla ilgili hileler yapılırsa çok iyi olur benceoyun çok zevklı bir oyun alta resmini atıyorum
merhabalar arkadaşlar ben 3-4 gündürroyal revolt 2 oynuyorum çok zevklı bi oyun windows 10 magazasından indirdim windows 8 dede iniyor oyun ama oyunda ekmek ve mücevherimiz çok hizlı bitiyor bunun için ekmek hilesi yapmayı denedım c.e den ama oyun hata vermeden kapanıyoryani bu oyunla ilgili hileler yapılırsa çok iyi olur benceoyun çok zevklı bir oyun alta resmini atıyorum
19 Ocak 2017 #2 davo68 D Üye Katılım 6 Kas 2016 Mesajlar 15 Tepki puanı 1 Ödüller 8 9 HİZMET YILI bence de kardeşim aradım da bulamadım hilelisini