- Yasaklandı
-
Ayrıca Bende Bi Grubun SahibiyimSelam Millet Ben Erhan RozeHackTeam Alımlarını Başlatıyorum
Takımın Kurucusu 1 Kişidir Oda Benim
Kurallar ;
Kurucuya Saygısızlık Edilmicek
En Ufak Küfür Gruptan Atılmanıza Sebeptir
Öylesine Küfür Yazsanız Bile Bizde Acıma Yok
Gruba Katkınız Olmazsa Atılırsınız
Grupta Hep Olmsada Çok Online Olmalısınız!!
Amacımız ;
En İyi Hile Takımını Kurmaktır
Gerekli Kişiler
*Grafiker [Bulundu]
*PointerScanner
*Reklamcı
*UstaCracker/Unpacker
*Hacker
*Website Kurucu/Tasarlayıcı
Görevler ;
Grafiker : TasarımdanSorumludur
PointerScanner : BenDahilTüm PointerScannerler Belli Aralıkta BirAraya Gelerek PointerBulurlar Ayrıca HerYamadan Sonra Pointer Bulurlar
Reklamcı : HerYerde Loaderimizi Tanıtan Kişidir
UstaCracker/Unpacker : Düşmanlarımızın Loaderini Cracklemekle Yükümlüdür
Hacker : Sitelerİndex Basma Gibi Görevlerden Sorumludur
Website Kurucu/Tasarlayıcı : SiteKurup Tasarımı Yapıcak Kişidir!
Katılacaklar Bu Yorumun Altına Katılıyorum Yazsın
Not : Sadece Katılacaklar Yorum Yazsın Aksi Takdirde Yorum Yazan Şikayet Edilir ve BanYer !!
Cidden Pasif Üye Birisine Reklamcımı Vericeksinözelden facebok atıyorum sana
Bedava Çalışmak İstemeyebilir ama ben bedava çalışıyorum ve beni aldıBunu yapması zor kimse bedava çalışmak istemiyecektir yani işini iyi bilip ciddi yapanlar
kardeş web site derken memoryhackers gibi bir forum kurup memoryhackers gibi düzenliceksin ! yapabilecekmiisn ?*Website Kurucu/Tasarlayıcı olabilirim
Bedava Kurcağını Kim Söyledi ?Kardeşim Kusura Bakma'da Dword'dan Daha Sağlam Bir Ekip Kuramazsın(Ayrıca Adam Siteyi Bedavaya'mı Kurucak Güldürmeyin Beni )
Bedava Kurmayacağını Kim Söyledi ?Bedava Kurcağını Kim Söyledi ?
O Adamı Alsaydın İyidi Güzel Hile KodluyorMaalesef Hile Kodlayıcı Lazım Değil
Bedava Kurmayacağını Kim Söyledi ?
Kurabilir.Ama kurduğu sitede nerde kurduysa orası yazıyorKardeşim Kusura Bakma'da Dword'dan Daha Sağlam Bir Ekip Kuramazsın(Ayrıca Adam Siteyi Bedavaya'mı Kurucak Güldürmeyin Beni )
Dword Team le kapışamaz Dword Team vs RozeHackTeamKardeşim Kusura Bakma'da Dword'dan Daha Sağlam Bir Ekip Kuramazsın(Ayrıca Adam Siteyi Bedavaya'mı Kurucak Güldürmeyin Beni )
Konuyu okumadığın heryerden belli Site domain falan tabikide bende kerizdeğiliz bazıları gibiKardeşim Kusura Bakma'da Dword'dan Daha Sağlam Bir Ekip Kuramazsın(Ayrıca Adam Siteyi Bedavaya'mı Kurucak Güldürmeyin Beni )
Saçma Sapan yorum yapmayın dwordteam gibi olucaz diyenmi oldu size boşunamı boş yorum yazmayın dedim yorum kasmak için yapmadığınız yokDword Team le kapışamaz Dword Team vs RozeHackTeam
Beni anlayan anladı kardeşim rahat ol senKonuyu okumadığın heryerden belli Site domain falan tabikide bende kerizdeğiliz bazıları gibi
boş yorum kasma lanBeni anlayan anladı kardeşim rahat ol sen
benimle lanlı manlı konuşma adam gibi konuş okey ?boş yorum kasma lan
Özel Mesajlarını Dökerim Ortaya Hepsnin Screenshotu Ortada Pointer Dilenmekten Başka Birşey Bilmiyorsunbenimle lanlı manlı konuşma adam gibi konuş okey ?
Adamsın Kardeşim Bende grafikerle beraber yürütücem takımıyav yazmayım dedim amaadam sadece katılmak isteyen mesaj atsındemiş yüzde 90ı alakasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?