Roleplay rol yapmakrp nin açılımı nedir aydınlatırmısınız?
oyunda gerçek hayatı yaşamakrp nin açılımı nedir aydınlatırmısınız?
MMORPG gibi mi ordan geliyor sanırım2418 saat arma 3 oynama süresine sahibiz , oyunu öneriyoruz fakat ortamı gerçekten iğrenç
iğrenç insanlar var ortamında iftiralar ddoslar ne dinlere ne insanlara kimselere saygısı kalmamış bir çoğunun fakat o oyundan bir dost edindik çok şükür sağlam adam bulduğun zaman oyun tadından yenmiyor ama o adamların bir çoğu da oyunu bıraktı oyunu yıllarca oynadık. Yüzlerce insan tanıdık konuştuk oynadık ama güvenin olmadığı çıkar ilişkisinin olduğu bir ortama sahipti EN SON
Şuan nasıl bir ortam bilmiyorum. Oyunda rp yapan adam yok öyle videolardan falan izlediğin gibi olmasını bekleme 2400 saatlik oyun tecrübesinde adam akıllı rol kaç defa yaptığımızı hatırlamıyoruz.
Arkadaş grubu olarak anlaşma yapmak istediğimizde bölgeye gidip direkt mermiyi yiyorduk. Oyun çok uç oyunculara sahip açıkcası ona göre yani süper roller de yapabilirsin kötü roller de
Oyunda bir sunucu dışında rp yapabileceğin bir alanı kolaylıkla bulabileceğini sanmıyorum o tek sunucu da oyunun kuruluşundan beri ayakta olan çok sağlam bir sunucu kuralları katı , o sunucuda yönetim kadrosuna da giriş yaptık. Gerçekten de sağlam ve güzel bir sunucu zaten anlarsın.
Post automatically merged:
Roleplay rol yapmak
Role play yani oyun içerisinde sesli sohbet yardımıyla ya da sohbet yazı yoluyla belirli karakterlere bürünüp o şekilde davranmak konuşmak diyebiliriz. Polis olursan polis gibi davranıyorsun vsMMORPG gibi mi ordan geliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?