Evet,yasak değil sadece sansürlü olacak,ama izlediğin diziye sansür uygalayınca bir anlamı kalıcakmı bilememben sex education izliyodum sadece türkiyedemi yasak olacak
Evet,yasak değil sadece sansürlü olacak,ama izlediğin diziye sansür uygalayınca bir anlamı kalıcakmı bilemem
doğru vallaha nete birde netflixe hayvan gibi para veriyoruz ne sansürü anasını satayımÜlke arabistana dönuyor ya hayalimden ki turkiyeden cok uzaklasiyor
çizgifilm de 2 tane kız karakterin öpüşme sahnesi var ve aşırı açık sahneler yer almakta. Bunun gibi bir sürü örnek varken yerinde bir karar olmuş.rtük kadar işsiz bi kuruluş yok
KRDŞM O DA YASAKLIçizgifilm de 2 tane kız karakterin öpüşme sahnesi var ve aşırı açık sahneler yer almakta. Bunun gibi bir sürü örnek varken yerinde bir karar olmuş.
Anca boş boş konuşun. Gençlerin beyni çöp olmuş durumda zaten. Çok izlemek istiyorsanız açın prn* izleyin topluluğun olduğu yerde kurallar daima olacaktır, olmalıda...
Bu topluluk sadece türkiyede var değil mi hay aklını seveyim. Gençlerin beyni netflix yüzünden çöp olduğu için şu an amerika rusya ve çindeki beyinlerin hepsi çöp olmuş demektir arkadaşlar artık dünya lideri olabiliriz teşekkürler rtük <3çizgifilm de 2 tane kız karakterin öpüşme sahnesi var ve aşırı açık sahneler yer almakta. Bunun gibi bir sürü örnek varken yerinde bir karar olmuş.
Anca boş boş konuşun. Gençlerin beyni çöp olmuş durumda zaten. Çok izlemek istiyorsanız açın prn* izleyin topluluğun olduğu yerde kurallar daima olacaktır, olmalıda...
Bence de benim aklımı sev kendi aklına tükürBu topluluk sadece türkiyede var değil mi hay aklını seveyim. Gençlerin beyni netflix yüzünden çöp olduğu için şu an amerika rusya ve çindeki beyinlerin hepsi çöp olmuş demektir arkadaşlar artık dünya lideri olabiliriz teşekkürler rtük <3
Sayın yobaz bey, medeniyet dediğimiz şey çıplaklık değil çıplaklığın ayıplanmamasıdır. Sizin gibi herkesi kendinden gören bir topluluk var ülkemizde. Kimse senin namaz kılmana veya çarşafa girmene karışamıyorsa sen de milletin nasıl giyindiğine karışamazsın. Dinini yaşamak istiyorsan arap ülkelerine biletin benden tabi 1 ay dayanabilirsen. Türkiyede müslüman topluluğunun fazla olması da hiçbir şeyi değiştirmiyor haberin ola. Bu ülke sizin gibi 21.yüzyılda iki olgun insanın öpüşmesini sansürleyecek kadar ezik insanları o çok sevdiğiniz cehaletin sefaletin savaşların olduğu arap ülkelerine yollayacak bir gün az kaldı sabredin.Bence de benim aklımı sev kendi aklına tükür
Arabistan/pakistan da bile sansür yok sözde müslüman toplumu onlar ama müslümanlıkla ilgileri yok.
Türkiyede müslüman topluluğu fazla ve bu topluluğun ne kadar geç bozulursa o kadar iyi düşüncesindeyim.
Sonuçta kıyamet kopacak o zamana kadar ortam kötü olacak.i Bunu hızlandırmak için çalışan gruplara karşı durmak ve toplumun düzenininin daha geç bozulmasını hatta daha iyiye gitmesini isterim. Türkiye olarak da bunu istemeliyiz. Medeniyet dediğiniz çıplaklık sizin çöplüğünüzdür. Dünya lideri olmakla bunun hiçbir alakası olmadığını bildiğin halde boş boş konuşup kafa ütüleyip dalga geçmeye devam et, eminim sen bir yerin lideri olursun
Milletin müslümanlığını sorgulamak sana mı kaldı ? ülke de ne dinde ne de herhangi bir konuda kısıtlama yok sözde "Özgürüz len" dediğimiz bu ülke de özgürlüğümüzü sen ve senin gibiler yüzünden yaşayamıyoruz. Sansürlü izlemek istiyorsan git aç izle ben ve benim gibilerin keyfi ve kahyası sansürsüz izlemeye karar verdi. Şimdi daha fazla boş yapıp can sıkmadan git sansürlü dizini izle sonra internette böyle müslümanlığı savun ardından yolda dar giyen kadın önünden yürüyünce az daha keseyim diye yolunu değiştir ülkenin diğer ucuna kadar gitBence de benim aklımı sev kendi aklına tükür
Arabistan/pakistan da bile sansür yok sözde müslüman toplumu onlar ama müslümanlıkla ilgileri yok.
Türkiyede müslüman topluluğu fazla ve bu topluluğun ne kadar geç bozulursa o kadar iyi düşüncesindeyim.
Sonuçta kıyamet kopacak o zamana kadar ortam kötü olacak.i Bunu hızlandırmak için çalışan gruplara karşı durmak ve toplumun düzenininin daha geç bozulmasını hatta daha iyiye gitmesini isterim. Türkiye olarak da bunu istemeliyiz. Medeniyet dediğiniz çıplaklık sizin çöplüğünüzdür. Dünya lideri olmakla bunun hiçbir alakası olmadığını bildiğin halde boş boş konuşup kafa ütüleyip dalga geçmeye devam et, eminim sen bir yerin lideri olursun
Sadece klavyecisin belli.Sayın yobaz bey, medeniyet dediğimiz şey çıplaklık değil çıplaklığın ayıplanmamasıdır. Sizin gibi herkesi kendinden gören bir topluluk var ülkemizde. Kimse senin namaz kılmana veya çarşafa girmene karışamıyorsa sen de milletin nasıl giyindiğine karışamazsın. Dinini yaşamak istiyorsan arap ülkelerine biletin benden tabi 1 ay dayanabilirsen. Türkiyede müslüman topluluğunun fazla olması da hiçbir şeyi değiştirmiyor haberin ola. Bu ülke sizin gibi 21.yüzyılda iki olgun insanın öpüşmesini sansürleyecek kadar ezik insanları o çok sevdiğiniz cehaletin sefaletin savaşların olduğu arap ülkelerine yollayacak bir gün az kaldı sabredin.
Milletin müslümanlığını sorgulamak sana mı kaldı ? ülke de ne dinde ne de herhangi bir konuda kısıtlama yok sözde "Özgürüz len" dediğimiz bu ülke de özgürlüğümüzü sen ve senin gibiler yüzünden yaşayamıyoruz. Sansürlü izlemek istiyorsan git aç izle ben ve benim gibilerin keyfi ve kahyası sansürsüz izlemeye karar verdi. Şimdi daha fazla boş yapıp can sıkmadan git sansürlü dizini izle sonra internette böyle müslümanlığı savun ardından yolda dar giyen kadın önünden yürüyünce az daha keseyim diye yolunu değiştir ülkenin diğer ucuna kadar git
ÜLKEYİ KURTARDIR BRAVO
Dostum akşam akşam milletin sinir sistemi ile oynama kendi zihniyetin ve düşüncelerinle köşe de otur, kendi kendine vaaz ver belki bir işe yarar.Sadece klavyecisin belli.
Milletin ne giydiğine karışmamışım zaten çıplaklıktan bahsetmişim. Ayrıca bir sürü karaktersiz insan var kıyafete dine vs. karışan git onlara yaz. Tabi onları görmez bize yobaz dersin. Tabi insanın fikri neyse zikri de odur.
Dediğim gibi müslümanlığı arap ülkerinde çok iyi yaşanmıyor bunun sebebi de üst kesim bunu da herkes bilir.
Konuşurken çoğul kesim konuşulur her zaman. Bunları sana anlattığım için ben değil sen yobaz cahilsin.
Türkiye dini islamdır.
Post automatically merged:
Milletin müslümanlığını mı sorgulamışım arap ülkelerinin müslümanlığını yaşamadığını söylemişim herzaman çoğul olan konuşulur.
Konuşamayan insan bilmediğini, savunamadığını saçmalar senin gibi. En azından diğer arkadaş bişeyler zırvalamış.
Bu kafayla devam reis sayende "özgürlük" adı altında zırvalayacaksınız. Bu ülkede o kadar özgürsünüz ki rahatlık batıyor
Boş boş laf verme burada. Klavyeci diyorsan da özelden numaranı verirsin telefonda sohbete devam ederiz. Türkiyenin dini islamdır diyecek kadar cahil birine neyin lafını anlatıyorsak bir de.Sadece klavyecisin belli.
Milletin ne giydiğine karışmamışım zaten çıplaklıktan bahsetmişim. Ayrıca bir sürü karaktersiz insan var kıyafete dine vs. karışan git onlara yaz. Tabi onları görmez bize yobaz dersin. Tabi insanın fikri neyse zikri de odur.
Dediğim gibi müslümanlığı arap ülkerinde çok iyi yaşanmıyor bunun sebebi de üst kesim bunu da herkes bilir.
Konuşurken çoğul kesim konuşulur her zaman. Bunları sana anlattığım için ben değil sen yobaz cahilsin.
Türkiye dini islamdır.
Post automatically merged:
Milletin müslümanlığını mı sorgulamışım arap ülkelerinin müslümanlığını yaşamadığını söylemişim herzaman çoğul olan konuşulur.
Konuşamayan insan bilmediğini, savunamadığını saçmalar senin gibi. En azından diğer arkadaş bişeyler zırvalamış.
Bu kafayla devam reis sayende "özgürlük" adı altında zırvalayacaksınız. Bu ülkede o kadar özgürsünüz ki rahatlık batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?