Onaylı Üye
arkadaşlar şu sorunuma bir çözüm bulalım lütfen CP2077 Oynuyorum ama ne zaman şehre girsem fps im 25 lere kadar düşüyor bunun sebebi nedir 16gb ram ryzen5 2600 nedir yani ne yapmam lazım ne yetmiyor
Oyunla ilgil olsa bende de sıkıntı olurdu GTX 1080 - 16 GB Ram - i7 7700 işlemcim var 30 fps altına düşmedim hiçoyunla ilgili bi sıkıntı senin ekran kartınla alakası yok.
oyunda optimizasyon sıkıntısı var araştırabilirsin her yerde yazıyor zaten.Oyunla ilgil olsa bende de sıkıntı olurdu GTX 1080 - 16 GB Ram - i7 7700 işlemcim var 30 fps altına düşmedim hiç
Tamam var oyun yeni çıktı düzeltirler ona bişe demiyorum sadece arkadaşın sistemi benimkinden daha iyi bende öyle sıkıntılar olmuyor driverlerı güncellese belki düzelicekoyunda optimizasyon sıkıntısı var araştırabilirsin her yerde yazıyor zaten.
öncelikle senin sistemin arkadaşın sisteminden daha iyi onu belirtiyim driverları güncel değilse güncellerse tabi fps artar fakat gene de stabil bir şekilde çalışamicak çünkü oyun sıkıntılı ama driver da kökten olmasa da bi çözüm.Tamam var oyun yeni çıktı düzeltirler ona bişe demiyorum sadece arkadaşın sistemi benimkinden daha iyi bende öyle sıkıntılar olmuyor driverlerı güncellese belki düzelicek