Arkanda
Ultra Üye
i5-10400f hocamİşlemcin ne ayrıca darboğaz varsa iyi yapmışsın uzun sure götürmesi kartı nasıl kullandığına bağlı.
İşlemcin ne ayrıca darboğaz varsa iyi yapmışsın uzun sure götürmesi kartı nasıl kullandığına bağlı.
Teşekkür ederim hocam.Ne kadar kullanacağın nasıl kullandığına bağlı biraz eski olduğu doğrudur hayırlı olsun
sadece oyun içinnaısl kullandığına bağlı hocam
kaça aldın ona göre yorum yapayım
hocam sizinde fikrinizi alayım dedimhayirli olsun dostum da almissin artik mantigini ne yaoacaksin almadan sorsaydin.
hocam almanyadan bi tanıdık getircekkaça aldın ona göre yorum yapayım
kötü olmus maalesef. o fiyatlara rx6600 varken neden 2060 aldin ki. illa nvidia istersen de pny 3060 7.5k. sorularinin cevabi da 2060 eski bir kart, cunku teknoloji artik cok cabuk gelisiyor, dlss destegi almayacak, cunku dlss yazılım değil donanım tabanlı. 60 serisi pek guclu kartlar degiller ancak yine 2-3 sene boyunca hemen hemen her oyunu iyi ayarlarla oynayacagini dusunuyorum.hocam sizinde fikrinizi alayım dedim
Post automatically merged:
hocam almanyadan bi tanıdık getircek
bana gelişi 7600 falan
hocam konuyu okumanızı tavsiye ederim.kötü olmus maalesef. o fiyatlara rx6600 varken neden 2060 aldin ki. illa nvidia istersen de pny 3060 7.5k. sorularinin cevabi da 2060 eski bir kart, cunku teknoloji artik cok cabuk gelisiyor, dlss destegi almayacak, cunku dlss yazılım değil donanım tabanlı. 60 serisi pek guclu kartlar degiller ancak yine 2-3 sene boyunca hemen hemen her oyunu iyi ayarlarla oynayacagini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?