okudum konunu zaten, pci express slotu kullanmana engel değil, 2060 ve 3060 arasindaki tdp farki da sadece 10 watt. darbogaz sorunu da onemsiz, sirf darbogaz yapiyor diye ayni fiyata neden daha kotu kart alasin ki, sadece maksimum performans elde etmezsin, ileride upgrade yapacagin zaman ekstra masraftan kurtarir.hocam konuyu okumanızı tavsiye ederim.
hocam parça değiştirme gibi bir şansım YOKhayırlı olsun hocam da bu dönemlerde hep fiyatlar yükseliyor belki 3060 alıp sonradan darboğaza sebep olanları satıp darboğaz yapmayacak bir parça ile değiştirebilirsiniz
seninde biraz araştırmanı öneririm anakart 3.0 diye 4.0 ekran kartı takılmaz diye bir şey yok 4.0 anakartlar ile aralarında 2 3 fps max oluyor haberin olsun. ayrıca rx 7600 ve 4060 a 500w yeterli.hocam konuyu okumanızı tavsiye ederim.
hocam 500wat psu var konuyu okuyun
hocam siz dalga mı geçiyorsunuz 20 fps oluyor 500 wat psu var bende işlemcim i510400fseninde biraz araştırmanı öneririm anakart 3.0 diye 4.0 ekran kartı takılmaz diye bir şey yok 4.0 anakartlar ile aralarında 2 3 fps max oluyor haberin olsun. ayrıca rx 7600 ve 4060 a 500w yeterli.
dostum dediğim gibi max 3 4 fps fark olur 3.0 ile 4.0 arası oyuna göre değişebilir ve 500w yeterlidir 7600 ve 4060 için.hocam siz dalga mı geçiyorsunuz 20 fps oluyor 500 wat psu var bende işlemcim i510400f
hocam siz dalga mı geçiyorsunuz 20 fps oluyor 500 wat psu var bende işlemcim i510400f
hocam size diyecek birşey bulamıyorumseninde biraz araştırmanı öneririm anakart 3.0 diye 4.0 ekran kartı takılmaz diye bir şey yok 4.0 anakartlar ile aralarında 2 3 fps max oluyor haberin olsun. ayrıca rx 7600 ve 4060 a 500w yeterli.
yok hocam neden kurulayım sizinde fikirleriniz önemli20fps'i nerede gordun? guncel olan her zaman iyidir tabi ancak biz seninle tartismak icin yazmiyoruz bunlari, daha iyi seceneklerin oldugunu belirtmisiz ve nedense bize kurulmussun gibi hissediyorum.
20fps'i nerede gordun? guncel olan her zaman iyidir tabi ancak biz seninle tartismak icin yazmiyoruz bunlari, daha iyi seceneklerin oldugunu belirtmisiz ve nedense bize kurulmussun gibi his
tamam hocambırak ya kime ne anlatıyoruz alsın 2060 ile takılsın xD
hocam alan ben değilim daha şubat ayında babamın kuzeni almanyaya gidiyormuş bende böyle böuyle isteğimi söyledim bu ay bi anda yazdı aynı zamanda daha mayı ayında 18bin tllik telefon aldırmıştım babama haddimi aşmayayım diye böyle bir seçim yapma kararı aldım ki reddedmesini bekliyordum zaten ama bana şu kadar euro dedi bütçe belirtti türkiyeden alışveriş yapmazdı zenginde değilim ben 2.5 sene gt730 kullandım bu 2 sene içinde çok yalvardım tabii
ileride upgrade diye bir şansım hiç yok hocam daha lieliyim eve para getirmiyorumokudum konunu zaten, pci express slotu kullanmana engel değil, 2060 ve 3060 arasindaki tdp farki da sadece 10 watt. darbogaz sorunu da onemsiz, sirf darbogaz yapiyor diye ayni fiyata neden daha kotu kart alasin ki, sadece maksimum performans elde etmezsin, ileride upgrade yapacagin zaman ekstra masraftan kurtarir.
kırıcı oluyorsunuz hocambırak ya kime ne anlatıyoruz alsın 2060 ile takılsın xD
psum kaliteli bir psu değil değiştirme gibi bi şansımda yok asla yokEkli dosyayı görüntüle 96522
PSU konusunda ise; 12v kanalindan 370watt harciyor o sistem. Daha yüksek wattlara çıkan PSU'lar tabii daha güvenli olur ancak 500w yeterli.
benim durumumda yeterli değil işte hocam psum kaliteli değil tam yük altında ne kadar w harcayacağını bile bilmiyorumseninde biraz araştırmanı öneririm anakart 3.0 diye 4.0 ekran kartı takılmaz diye bir şey yok 4.0 anakartlar ile aralarında 2 3 fps max oluyor haberin olsun. ayrıca rx 7600 ve 4060 a 500w yeterli.
ti abartı pahalıydı ve üretimi durduruldu2060 eski değil ama ti olsaydı daha güzel olurdu
hocam siz dalga mı geçiyorsunuz ya bir euro bile yükseltemem türkiyeden aldıramam diyorum siz bana gelmiş 10bin tlik ekran kartı atıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?