bi denicem afterburner vs programlardan fullicem sogutmaları.Programdan Sohutma Sisteminin Gücünü Arttıra Bilirsin !
Termal macunu yeni değiştirmiştim bir kaç ay olacaktermal macundandır büyük ihtimalle
bilmiyoru mbelkide haklı olabilirsin programlada alakalı olabilir biaz daha arrştırıcamnew world yeni çıktığında oynarken ekran kartım yazdığın derecelerin altına hiç inmiyordu, o yüzden sorunu daha fazla araştırmanı öneririm.
fana güzelce bi hava tuttum temiz görünüyorFanın arasına toz kaçmış olabilir bendede aynısı oluyor ya fanının hızını arttır ya da kasayı tümden temizle
Bunun için ayrı bir konumu açmam mı gerekir?@P4tris ilginç buna nede sebep oldu bilmiyorum normalde başlaması gerekirdi. Bir hata uyarısı da vermemiş.
Hocam olay günlüğünde zaten benim bildiğim Kernel Power hatası var oda sanırsam güç düğmesinden kapattığım için bu hatayı veriyor açılınca başka bir hatada yok.Sen bir de Windows içerisindeki minidump'ı kontrol et belki çökme yaşanırken hata raporu bırakılmıştır. Onunla açman daha sağlıklı olur.
galiba en son onu denicembunca şeye rağmen çözüm bulamazsan bi temiz kurulum format at. yine olmazsa donanımsal olduğunu anlarsın en azından
son çare olmalı bence mantıklıbunca şeye rağmen çözüm bulamazsan bi temiz kurulum format at. yine olmazsa donanımsal olduğunu anlarsın en azından
Bir de bilgisayar kapanmadan önce böyle bir iki hata var.son çare olmalı bence mantıklı
fanı temizle kanka ordan kaynaklıdır büyük ihtimal bendede oluyor
en son 0 alıcam artıksıfır bir fan al yada 2 işini görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?