Onaylı Üye
40k'nın altında toplanıyor.sıfırını almaya kalksan 45k'nın altına bulamazsın 2. el olduğu için satmak istesen en az 37k alırsın
çoğu kişi 30 üzeri demiş 20-30 az geldi tam bilmiyorum araştırmadım ne kadar eder diye40k'nın altında toplanıyor.
SDD ve HDD 2. el yüksek fiyatdan satın alınıcağını zannetmiyorum ama 20-30k civarına satılabilir.
0 ı 45 civarı diyorlar 2-30 diyen var 50-60 çok gibi, fazla değil mi ?rahat 50k 60k arası var
parçalar gayet iyi, en iyi kaç eder ?parça durumları kötü haldeyse en kötü 30k eder
zaten 2. el fiyatına satıyorum alacaklarım daha ucuz parçalar olur büyük ihtimalleçoğu kişi 30 üzeri demiş 20-30 az geldi tam bilmiyorum araştırmadım ne kadar eder diye
0 ı 45 civarı diyorlar 2-30 diyen var 50-60 çok gibi, fazla değil mi ?
parçalar gayet iyi, en iyi kaç eder ?
şu piyasada bunu satıp daha iyi bir şey toplayamam değil mi ?
itopyanın hangi kısmından ?32 ile 36.300 arası bi ederi var itopyadan baktım orda daha detaylı bilgi alabilirsin
yani satıp ne alabilirim bilmiyorum ama kesin alacağım bir şey olsaydı olurduZaten PC'nin değerini değer yapan GTX 2070 15k şu anki piyasada işlemcide 8K etse 23K ikisi eder diğer bileşenlerle ortama 40k değer biçilir dostum.
Bence git bir arabaya yada motor al daha karlı yatırım olur senin için ama şuan ki piyasada olsa böyle bir süper pc'im olsa niye satmak isteyeyim kiyani satıp ne alabilirim bilmiyorum ama kesin alacağım bir şey olsaydı olurdu
aslında haklısın neden satayım gerek yok belki motor alacağım zaman ek para olsun diye belki satabilirim, ama satarsamda elimde pc kalmazBence git bir arabaya yada motor al daha karlı yatırım olur senin için ama şuan ki piyasada olsa böyle bir süper pc'im olsa niye satmak isteyeyim ki
Masaüstü degil de bir oyuncu laptopu ile takas etsen de güzel bir fikir olur şimdiki 12.nesil işlemcili laptoplar çok ısınıyor diye düşünebilirsin ama hem performans hem de ısı yönünden laptoplar gelişti masaüstünde RTX 3070 çok pahalı olduğu için 3070 16 GB ekran kartlı bir PC ile takas yoluna gidebilirsin üstüne biraz verirsin ama RTX 3070 16 GB'dan bahsediyorum 8 GB RTX bile kullanamazken alüminyum kasa, Turbo fan, Dolby ses sistemli PC 12.nesil fuul takım bir laptop alabilirsin diye düşünüyorum hadi senin bilgisayara 45k diyelim 50-55k ya süper Gaming laptop alınabilir. Hem performans hem de taşima konusunda sıkıntın olmaz yıllardır Monster kulandım şimdi PC alacak olsam başka marka bir PC hem de ekran kartına bakıp alırım Monster zannettiğiniz gibi PC'ye tam garanti vermiyor ne yazık ki.aslında haklısın neden satayım gerek yok belki motor alacağım zaman ek para olsun diye belki satabilirim, ama satarsamda elimde pc kalmazona da para lazım olur. gerek yok gibi.
bende yıllardır monster kullandım aslında zamanında güzeldi şimdiki kötü yanları neler ?Masaüstü degil de bir oyuncu laptopu ile takas etsen de güzel bir fikir olur şimdiki 12.nesil işlemcili laptoplar çok ısınıyor diye düşünebilirsin ama hem performans hem de ısı yönünden laptoplar gelişti masaüstünde RTX 3070 çok pahalı olduğu için 3070 16 GB ekran kartlı bir PC ile takas yoluna gidebilirsin üstüne biraz verirsin ama RTX 3070 16 GB'dan bahsediyorum 8 GB RTX bile kullanamazken alüminyum kasa, Turbo fan, Dolby ses sistemli PC 12.nesil fuul takım bir laptop alabilirsin diye düşünüyorum hadi senin bilgisayara 45k diyelim 50-55k ya süper Gaming laptop alınabilir. Hem performans hem de taşima konusunda sıkıntın olmaz yıllardır Monster kulandım şimdi PC alacak olsam başka marka bir PC hem de ekran kartına bakıp alırım Monster zannettiğiniz gibi PC'ye tam garanti vermiyor ne yazık ki.
En basit olarak ya sat iki tık üstü laptop al ya da satma Full oyun çak PC'ye 5 sene kullan gitsin.
bence 30 dan aşağı olmaz gibi28.400 de 27.500 e bırakırsın en son
aslında iyi fiyatta satın alacak adam lazım birde o parayla ne yapabilriim ?35-45k arasıdır bu hocam
yatırım yapabilirsinaslında iyi fiyatta satın alacak adam lazım birde o parayla ne yapabilriim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?