harbiden kolsuzlukKanka adam rahatlığı seviyor kolsuz napsın
Bazı youtuberler var sırf bunun için sistem topluyorlar xddoynamazlar diye düşünüyorum o ekran kartını heba etmezler
Oynuyorum bro rtx 2070 ileGTX 1050 üzeri ekran kartına sahip olup PUBG Mobile oynayanlara akıl erdiremiyorum. Ya git PUBG oynasana kardeşim hadi 80 tl vermem diyorsan PUBG Lite oyna. Aim assisti olan oyunu niye oynuyorsun valla ben anlamıyorum. Bu durumda olup da Mobile oynayan varsa bize açıklasın
Aynen öyle yapacak bişe yok bende olacak ben mobile oynuyacam ama yokharbiden kolsuzluk
ya hadi youtuberlar neyse veletler izliyo diye yapıyorlar para kazanıyorlar sıradan bir oyuncu niye oynarBazı youtuberler var sırf bunun için sistem topluyorlar xdd
aynen aga haklısınya hadi youtuberlar neyse veletler izliyo diye yapıyorlar para kazanıyorlar sıradan bir oyuncu niye oynar
Dediğim gibi istese bile 60 fps üstüne çıkamaz.ya hadi youtuberlar neyse veletler izliyo diye yapıyorlar para kazanıyorlar sıradan bir oyuncu niye oynar
beni anlatmışsınGTX 1050 üzeri ekran kartına sahip olup PUBG Mobile oynayanlara akıl erdiremiyorum. Ya git PUBG oynasana kardeşim hadi 80 tl vermem diyorsan PUBG Lite oyna. Aim assisti olan oyunu niye oynuyorsun valla ben anlamıyorum. Bu durumda olup da Mobile oynayan varsa bize açıklasın
niye pubg değilde mobilOynuyorum bro rtx 2070 ile
En fazla kaç fps görüyorsun ben 60 dan yukarı gitmiyor diye biliyorum.kanka oyunu daha iyi grafiklerle oynuyoz işte gtx 1660ti dual var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?