- Yasaklandı
-
Öncelikle Merhaba arkadaşlar . Ekran kartı almaya karar verdim ama ne alacağım hakkında çok fazla bilgim yok rtx 2080 ti alsam yoksa 3060 ti aralarında nasıl bir fark vardır acaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim . Ayrıca sadece oyun olarak değil çizim yapmayı düşünüyorum .
Msi acık ara daha iyipeki bu ekran kartlarında MSI VE ASUS arasında hangisini tercih etmeliyim .
ikiside çok başarılı bence farketmezpeki bu ekran kartlarında MSI VE ASUS arasında hangisini tercih etmeliyim .
50 serisi ekran kartları neden bu kadar diğerlerinden geri ve çok fazla tutulmuyor hocam ? Hangi serisi olursa olsun sevilmiyor neden ?3060 Tİ tabiiki hocam, olabildiğince güncel ekran kartları kullanmakta fayda var. 3050 Hariç .d
3060 tabi ki de knk üst model ve daha iyi mimariye sahip diyeÖncelikle Merhaba arkadaşlar . Ekran kartı almaya karar verdim ama ne alacağım hakkında çok fazla bilgim yok rtx 2080 ti alsam yoksa 3060 ti aralarında nasıl bir fark vardır acaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim . Ayrıca sadece oyun olarak değil çizim yapmayı düşünüyorum .
Kötü yapıyorlar hocam, başlangıç seviyesi gibi düşün.50 serisi ekran kartları neden bu kadar diğerlerinden geri ve çok fazla tutulmuyor hocam ? Hangi serisi olursa olsun sevilmiyor neden ?
Anladım hocam ilginiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim .Kötü yapıyorlar hocam, başlangıç seviyesi gibi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?