15-17k var tüm her şey dahilpiyasaya hemen düşeceğini sanmıyorum 2080 al ama beklemek istiyorsan da bekle bişey diyemem. dolar çok yükselicek diyorlar kasım ayında paran yeter mi?
there is no timeI wouldnt buy a 20 series right now, just wait and try to get the 30series
Sadece fps-oyun olarak düşünme yazılım-bilgisayar okuyoruz java,htmlle başlayacaz phyton,c,linux vs. Gidecez sadece oyun için değil kısaca4k monitörün varsa 3000. seri alınır yoksa gerek yok, 2k ve 4k monitörüm var ama halen 2080super kullanıyorum ve herhalde değiştirmeyeceğim tek fark 60 70 fps o da farketmez bana.
İşlemci olarak 4.nesili alabilirsin amna ekran kartı olarak bilmiyorum dediğim gibi programlama ve oyun konusunda suan 2080s de iş yapıyorthere is no time
Post automatically merged:
Sadece fps-oyun olarak düşünme yazılım-bilgisayar okuyoruz java,htmlle başlayacaz phyton,c,linux vs. Gidecez sadece oyun için değil kısaca
Kasıma bırak stokta ulaşılabilirliğini 2021de bile stok sıkıntısı yaşanabilirmiş.herkes neden 2080 al demiş ? 2080 almak şu an yapacağın en aptalca seçenek ayrıca 3080ler yakında piyasaya gelir kasım 1. haftasına kalmaz diye düşünüyorum sana tavsiyem 2080s almak yerine 3070 alman daha mantıklı ayrıca kasım 1. haftasına kadar 3000 serisi piyasa gelcek dedim fakat ryzen 4. nesil gelmeyebilir o yüzden direk tavsiyem 10900k alman eğer kaliteli oyun deneyimi almak istiyosan 2k monitör alman gerekiyor buna 17k para yetmeyebilir 2k ve 4k monitörler çok pahalı bilgilendireyim dedim.
ayrıca önereceğim seçenek şu an 17k paranı dolara yatırmak olacaktır büyük ihtimalle artacak ordan kazanç sağlayıp 2k veya belki 4k monitöre paran yetebilir. dolara yatırmak riskli gelebilir ama zaten şu an risk içindesin dolar artcak veya azalacak senin para değerin de ona göre değişecek ama senin tercihin.
En mantıklı yanıtlardan biri seninki 2021e bile stok sorunuyla girebilirsiniz deniyor. Dolar 8 oldu yılbaşına bilmem kaç olur tüm bileşenler sıkıntıya girerOnlar korona falan derken yılbaşından sonra çıkarsa dolar alır başını gider. Bu sefer 2k serisi için de para yetiştiremezsin. Bence bu piyasada hiç vakit kaybetme.
sen bilirsin şu an sana 2080s de yeter 3080 de yeter o yüzden tercih sana kalmış.Kasıma bırak stokta ulaşılabilirliğini 2021de bile stok sıkıntısı yaşanabilirmiş.
Bu boyutu geç dolar 8 oldu ve katlıyor iyice kartında diğer bileşenlerinde fiyatı artıyor. Yani 3080de bi noktadan sonra mantık sınırını aşıyor
En mantıklı yanıtlardan biri seninki 2021e bile stok sorunuyla girebilirsiniz deniyor. Dolar 8 oldu yılbaşına bilmem kaç olur tüm bileşenler sıkıntıya girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?