O Oku Atma işte o Ok Zehirli
Onaylı Üye
Drivers belki?Dostlar merhaba yeni aldığım sistemde RTX 3050 Stormx'a rağmen BF5'de 30 FPS görüyorum Low'da bile sebebi nedir acaba?
Sistem bileşenlerim:
- Intel i3-10100F 4.3GHz 4/8 çekirdek işlemci.
- MSI H510M-A Pro anakart.
- Adata 8 GB 3200MHz bellek.
- Palit RTX 3050 stormx ekran kartı.
- Cooler Master MB320l ARGB tempered glass 3xargb kasa.
- Sharkoon SHP-650 V2 650W 80+ EU güç kaynağı.
- Kingston A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD.
Not: Battlefield'i SSD yerine HDD'ye kurdum.
Driver Booster'dan güncelledim hepsiniDrivers belki?
Neresı dandik hocam ? 4gb ekran kartlı leptopumda bile 70 fps alıyordum lowda ?sistem baya dandik 30 bile fazla bu sisteme bence
ekran kartı üreticisinin resmi web sitesine bakmayı deneyinDriver Booster'dan güncelledim hepsini
Post automatically merged:
Neresı dandik hocam ? 4gb ekran kartlı leptopumda bile 70 fps alıyordum lowda ?
Elimde i7 2. nesil var o iş görürmü ?sürücüleri güncelle
oyun dosyaları bazen hatalı iniyor (gta5te 10 fps alıyordum sil yükle yaptım 50 60 aldım. hatalı inebiliyor bazen)
ayrıca işlemcin cok gücsüz. böyle bi işlemci ekran kartını tasıyacağını zannetmiyorum.
o daha eski. tasımaz diye düsünüyorum. tanıdığın birinden i5 işlemci ödünc al tak. eğer fps artısı olursa besleyemiyordur. gene artmazsa sistemsel sorun olabilirElimde i7 2. nesil var o iş görürmü ?
Hocam başka bir arkadaşımda aynı sistem var ultrada 80 fps sabit oynuyorne yaparsan yap 3050 ekran kartı fps vermez reis kartın kendisi dandik
Dostum güncelledim gene olmuyor.kankaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu siteden ekran kartı driverını ayarla indir kur
O ekran kartına bu işlemciyi takarsan ne bekliyorsun?Ferrariye lpg takıp yarışmak gibi.10 binlik ekran kartı alıp 8 gb ram takmakta ne bileyim.Büyük ihtimalle dar boğaz sorunun var.İşlemci low kalıyor.Dar boğaz sorunu içi netteki yöntemleri deneyebilirsinDostlar merhaba yeni aldığım sistemde rtx 3050 stormx 'a rağmen bf5'de 30 fps görüyorum lowda bile sebebi nedir acaba
Sistem bileşenlerim:
INTEL i3-10100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci
MSI H510M-A PRO Anakart
ADATA 8GB 3200MHz Bellek
PALIT RTX 3050 StormX Ekran kartı
COOLER MASTER MB320L ARGB TEMPERED GLASS 3xARGB Kasa
SHARKOON SHP-650 V2 650W 80+ EU Güç kaynağı
KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD
Not: Battlefield'i SSd Yerine HDD'ye kurdum.
leptop 720p'de değildi. 1650 Di ekran kartıda bundan daha ucuz bir ekran kartı.Çözünürlüğünü düşür, 3050 piyasadaki en kötü 2 ekran kartından biri zaten 30 fps'e şükretmen lazım. Laptopunda daha yüksek alıyodun çünkü kuvvetle muhtemel 720p oynuyodun
RAM'ini yeni gördüm 8 GB ram yetersiz, CPU bottleneck etmiyor RAM ediyor, ayrıca Vsync vs açmış olabilir misin oyun ayarlarından da bi bakar mısın 30 FPS'e sabitlemiş olabilirsinleptop 720p'de değildi. 1650 Di ekran kartıda bundan daha ucuz bir ekran kartı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?