Ryzen 5 5600. İşlemcinin kendi fanı.
RTX 3060 Twin 128 Bit 8 GB.
512 GB M.2. SSD
Kasa 4 RGB fanlı. Sadece o kadarını biliyorum.
MSI A520M-A Pro anakart.
16 GB 3200 MHz RAM (2x8).
Windows 11 şu an.
Monitör: AOC 24G2ze 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS oyuncu monitörü.
Hepsinin kutuları ve garanti belgeleri de mevcut. Sistemi 3 ay önce dizdim.
kasayı 15 20 arası satabilirisin(durumları nasıl bilmedigim için aralıklı tuttum piyasaya bakıp fiyatı ayarlarsın) monitörü bilemeyecegim internetten 0 fiyatına bakıp durumuna göre biraz inip onuda satabilirsin
RAM CL değeri nedir? Fiyata etki eden bir faktör.
Kasa da hava filtresi var mı (ki olduğunu düşünüyorum).
18k-20k eder diye düşünüyorum işlemci 5600x olsaydı daha iyi olabilirdi belki.
Ayrıca biraz daha detaylı yazar mısınız markalarıyla falan? Markadan markaya fiyat değişikliği çok oluyor ekran kartı veya RAM gibi şeylerde.
Monitörü dahil etmedim. Garantileri de mevcut olduğu için o kadar ucuza satmanıza gerek yok aldığınız fiyata, hatta doların son 3 ayda artmasından dolayı daha da pahalıya satabilirsiniz.
0 fiyatının 5 bin tl aşağısına koyarsın dicektim ama monitörde varmış. Bence aldığın fiyata ya da 1k atlına koymalısın. Çok düşmemelisin çünkü monitörün kaliteli ve bilgisayarı fazla kullanmamışsın. Mining, OC falan yapmadıysan bilgisayar tertemizse çok rahat satabileceğini düşünüyorum. En kötü monitör ve pc'yi ayrı satarsın.
Kaanın söylediği gibi 1-2 hafta önce bu ayarlarda sistem 17.000 TL ye satıldı 0 olarak sende garanti ve kutulu şekilde 1.000 - 2.000 tl fiyat indirerek satmayı deneyebilirsin ama 1.500 - 2.000 TL biraz daha gerçekçi bence ihtiyacın yoksa satma