dostum verdiğin işlemci 4000tlUyumlu herhangi bir darboğaz yaşamazsın ama hazır sistem alırsan işlemciyi Ryzen 5 5600x ile değiştir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
evet bu videoları izledim çoktan belki forum da belirttiğim işlemci ve ekran kartını kullanan vardır onların tecrübeleri çok iyi olur aslındaŞöyle 2 tane video buldum istersen bir incele, kafanda fikir oluşur.
Anladım, aynı sistemi kullanmıyorum fakat ben de kendi farklı sistemimi alırken bu videolara vs. bakmıştım. Aldığım FPS değerleri izlediğim videodakilere çok yakın. En azından videolar güvenilir diyebilirim.dostum verdiğin işlemci 4000tl
Post automatically merged:
evet bu videoları izledim çoktan belki forum da belirttiğim işlemci ve ekran kartını kullanan vardır onların tecrübeleri çok iyi olur aslında
Yani işlemci iyi olsa daha iyi olurdu ama işlemci sıkıntıarkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi rtx 3060 i312100F li sistem alıcam yakın zamanda sizde uyumlumudur bazı sitelerde %99 uyumlu falan gösteriyor.
Ayrıca 1000tl koy şunu al 500 çıkar bunu al demeyin. Benim istediğim şuanki oyun piyasasında alınabilirmi bu sistem
hocam darboğaz yapmaz bu sistem alıcısına hayırlı olsunarkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi rtx 3060 i312100F li sistem alıcam yakın zamanda sizde uyumlumudur bazı sitelerde %99 uyumlu falan gösteriyor.
Ayrıca 1000tl koy şunu al 500 çıkar bunu al demeyin. Benim istediğim şuanki oyun piyasasında alınabilirmi bu sistem
hocam 2060 düşük kalıyorrtx 2060 + i3 12100 f ilgileniyorsan 2. el satıyorum dostum ekran kartı düşük ama iş yapar gene
teşekkür ederimBence sistem gayet iyi, sonuçlarda da 0 darboğaz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam.
hocam şöyle bi link buldum site de bayağı güvenilir bakarmısın sence bu fiyattan alınırmı uygun gibiUyumlu herhangi bir darboğaz yaşamazsın ama hazır sistem alırsan işlemciyi Ryzen 5 5600x ile değiştir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Edit: 4000TL işlemci fiyatıymış güncel kura bakmamıştım üzgünüm. Benim aldığım zaman 1200TL fiyatı vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?