Arkanda
Ultra Üye
darboğazı dikkate alsan iyi olur eğer imkanın olursa yükselt derimArkadaşlar işlemcim i5 10400F, 3060 almak istiyorum 2667 MHz RAM'larım var 16 GB. Sitede %13'lük bir darboğaz gösteriyor dikkat edilmeli mi?
güncel ekran kartım gt 730 %74lük bir darboğaz yaşıyorum
MSI H410M PRO 2933mhz(OC) M.2 1200p mATX Anakart var buna bu ekran kartı sığarmı
konu açar mısın yardımcı olalımben sistem alacağım sizce ekran kartımı ne alayım
Post automatically merged:
emin olamıyorum
ne oynayacaksın ona göre rekabetçi birşeylerse işlemciye yönelben sistem alacağım sizce ekran kartımı ne alayım
Post automatically merged:
emin olamıyorum
5 5600 fiyat perf. olarak gayet iyi bir işlemci bencede ve nvidia yerine amd de tercih edilebilirAMD ryzen 5 5600 almaanı öneririm fiyat performans. Eğer illa ki intel alacaksan yapar evet. Fakat fan boyluğu bırakalaım
sığar knkArkadaşlar işlemcim i5 10400F, 3060 almak istiyorum 2667 MHz RAM'larım var 16 GB. Sitede %13'lük bir darboğaz gösteriyor dikkat edilmeli mi?
güncel ekran kartım gt 730 %74lük bir darboğaz yaşıyorum
MSI H410M PRO 2933mhz(OC) M.2 1200p mATX Anakart var buna bu ekran kartı sığarmı
no mani maniAMD ryzen 5 5600 almaanı öneririm fiyat performans. Eğer illa ki intel alacaksan yapar evet. Fakat fan boyluğu bırakalaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?