Onaylı Üye
15 sınır degilde üstünü vermek istemiyorum ya 3060ti bana cidden yetebilecek kart ama oynarsam sadece rust oynarım 17k ya suan en dip modeli cıkmıs 16gb lık versiyonun min 20 25 arası olur saglam markanın modelleri o yüzden 3060ti almaya karar verdim3060 Ti ile 4060 Ti arasında 4060 Ti alabilme şansın varsa tabii ki 4060 Ti, mantıksız bir soru.
Yakın zamanda çıkar herhalde, acele etme ekran kartı almak için (acele etme desem de dolar/euro her geçen gün uçuyor) fakat 4060 Ti'ın 8GB'lık versiyonları bile 15K'dan başlıyor, 16GB'lık versiyonları daha pahalı olur, bütçen 15K ile sınırlıysa alamazsın.
AMD ekran kartlarına da yönelebilirsin driver sorunlarını görmezden gelirsek.
15 sınır degilde üstünü vermek istemiyorum ya 3060ti bana cidden yetebilecek kart ama oynarsam sadece rust oynarım 17k ya suan en dip modeli cıkmıs 16gb lık versiyonun min 20 25 arası olur saglam markanın modelleri o yüzden 3060ti almaya karar verdim
Garantisi devam eden ikinci ellere bakabilirsin , şahsen ben alacak olsam 15.000 Liraya Asusun Rog strix RTX 3090 24gb ları bolca var sarı sitede.15 sınır degilde üstünü vermek istemiyorum ya 3060ti bana cidden yetebilecek kart ama oynarsam sadece rust oynarım 17k ya suan en dip modeli cıkmıs 16gb lık versiyonun min 20 25 arası olur saglam markanın modelleri o yüzden 3060ti almaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?