Uzman Üye
Kasa kalitesi olarak mı diyosunKanka imkanın varsa laptop alma derim, bende tulpar var. 4060 ekran kartı var. İnan ki gtx1650 li kasa daha iyi
Sürekli seyahat ettiğim için laptop alacağımbenım sana tavsiyem masa üstü dostum
Baktım benim bütçeme göre Acer yada Asus arasında kaldım. Daha kaliteli olsun diye asusa kaçasım var 3k kaliteye verilir mi emin olamadım amaMonster almani önermiyorum sahsen msi yada asuslara bak en temizi onlar monster excalibur uzak dur
4000 seri daha güncel olduğu için ve piyasada daha kolay bulunuyor o yüzden 3060 düşünmüyorumBen 3060 tercih ederdim kesinlikle. Bunu yanında DLSS 3.0 avantajları değerlendirilebilir. Bazı oyunlarda 3 kata kadar fark edebiliyor gördüğüm kadarıyla. 3060 tercihim olur ama dediğim gibi. 130W bir 3060 bulursan özellikle güzel olur.
anlıyorum bence bir tık daha araştırsan hoş olurmuş ek olarak eğer üniversite de falan değilsen laptop almasan daha şirin olur4000 seri daha güncel olduğu için ve piyasada daha kolay bulunuyor o yüzden 3060 düşünmüyorum
3060 neden daha mantıklı iyi merak ettim. Ünideyim aynen hocamanlıyorum bence bir tık daha araştırsan hoş olurmuş ek olarak eğer üniversite de falan değilsen laptop almasan daha şirin olur
Hocam yanlış bakmışsın 4050 daha performanslı görünüyor3060 daha iyi bir kart gibi duruyor neden acaba benchmark sonuçlarına göre
valla keke asus al acer falan bos asus pcnin volvosu askeri malzemelerden yapiliyor üstelik sogutma vesayre daha kaliteli bi pcKasa kalitesi olarak mı diyosun
Sürekli seyahat ettiğim için laptop alacağım
Baktım benim bütçeme göre Acer yada Asus arasında kaldım. Daha kaliteli olsun diye asusa kaçasım var 3k kaliteye verilir mi emin olamadım ama
Volvosu derken biraz daha açıklayabilir misin lütfenvalla keke asus al acer falan bos asus pcnin volvosu askeri malzemelerden yapiliyor üstelik sogutma vesayre daha kaliteli bi pc
O kadar bütçem yok maalesef4060 altı laptop alma derim
saçmalama kankaKanka imkanın varsa laptop alma derim, bende tulpar var. 4060 ekran kartı var. İnan ki gtx1650 li kasa daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?