HPleri tekrardan bi değerlendirmek lazım ya ama şu ekran kartı watt değerini öğrenmek yoruyor insanı yaBende hp victus 16 4050 140 w olan sürüm var. Rdr 2 ultra cyberpunk, last of us bir çok aaa+ açıyorum hiç kasmadan, alırsanız excalibur monster almayın lütfen.
orası öyle canım ama yine iş görüyor yakanka laptop oyun için uygun deil ya tercih etmem bence masa üstü cok daha iyi her türlü tekler sadece taşıma sorunu var
haklısın ofiste felan çok işe yararHPleri tekrardan bi değerlendirmek lazım ya ama şu ekran kartı watt değerini öğrenmek yoruyor insanı ya
orası öyle canım ama yine iş görüyor ya
Seyahat ediyorum o yüzden laptop şartMasa üstü al boşüna masraf edecen laptop ba boşver sen masa üstü al
msi çok güzel ama çok pahalı benim bütçemde olduğu fiyatlarda da ekran kartı 45watt o yüzden tercih etmiyorum. Planda asus acer ve hp var şuanlıkMSI for sure
Ben böyle bir tavsiye istemedim ama yine sen bilirsinbenım sana tavsiyem masa üstü dostum
dayanıklılık kardesim saglamlık malzeme kalitesi en güclü pc asus tuf yada rogdur msi da güzel ama en iyisi dediklerimVolvosu derken biraz daha açıklayabilir misin lütfen
O kadar bütçem yok maalesef
Bende asus kullandım deneyimledim gerçekten çok kaliteli katılıyorum sanadayanıklılık kardesim saglamlık malzeme kalitesi en güclü pc asus tuf yada rogdur msi da güzel ama en iyisi dediklerim