Uzman Üye
kanka vallaa birsey yapmadımbendede sıkıntı var esc basıp oradan fareyle yaptımhile kontrol eden tuşlar ney yaptımda tuslar bilmiyorum
kanka indirdiğin seyi(louncher) açıp oradan 1 tanesine tıklayıp ekranına reklamonayı 1 ve 2 cıkıyor 1 tıklıyousun sonra oradan tarayıcını acıp(benim google) oradan bu siteye giriyorsun sonra siteden bir reklama tıklayıp beklemen yeterli arka plandaaçtığın seyi onaylıcaktıronay sistemi onayı neden yapamıyoruz sitede tıklayacak herhangi bir onay sistemi göremedim ben ?
kurucularla görüşün isterseniz bide reklam engeleyici varsa kapat bide özelden yaz istersen burası soru cevap değildegozuken bır rek lam yok benım ana sayfada onu demek ıstıyorum zaten
bak LM6 LM2 hatası falan alıyormusun ? alıyorsan videodaki gibi yap geldiğinde ana ekrana lm6 veya 2 hatasında ardı ardına 2 defa tıkla tam ekran seceneğini seçmen yeterli oluyorbenden bu hile açılmıyor temp hepsi yaptım hile 100 de kalıyor rules açıyorum öle hile arkada kalıyor çözüm vip-1 geri istiyoruz
yok aga onu almıyorum ben sadece oyun 100 de 100 kalıyor yani hile oyunu açınca hile arkada klıyor oyun başlıyorum aynı öle devam ediyorbak LM6 LM2 hatası falan alıyormusun ? alıyorsan videodaki gibi yap geldiğinde ana ekrana lm6 veya 2 hatasında ardı ardına 2 defa tıkla tam ekran seceneğini seçmen yeterli oluyor
aynen bendede öle lite hack var orda mesele lod tıklıyorum öle kalıyor oyuan giriyorum açılmıyor vip de iste aynı şeklide açılma şeyi yok nedenseŞimdi hata söyle load a tıkliyom oyuna giriyom tam ekran diyor evet deyince donuyor olmuyor hayır deyince de zaten hile olmuyor
Hatamı full anlatmisinAYNEN TEMP YAPTM HERŞEYİ YAPTM TAM EKRAN MODU EVET HAYIR YAZISINDAN HANGİSİNE TIKLARSAM OYUN DONUYOR DONMASA BILE MENU GELMIYOR INSERTTE ISE YARAMIYOR DIRECX ıDE KURDUM AMA NAFİLE KİMSEDE Bİ ÇÖZM ÖNERMIYO HERSEYI DENEDK
İNŞALLAH DÜZELTİRLER BAZILARI OYNUYO CAYIR CAYIR ANLAM VEREMEDİMHatamı full anlatmisin
önce hilesiz gir oyun ayarlarını ayarla üşük yap kadırmıyor hileyi kanka herlade uyumlu değil pc güçlü olsada uyumsuzuk vardırŞimdi hata söyle load a tıkliyom oyuna giriyom tam ekran diyor evet deyince donuyor olmuyor hayır deyince de zaten hile olmuyor
bence uyumsuzluk yoktur vıp1 vıp 2 çalısıyoduda buna oldu olan uyumsuzluk olsa vıp1 vıp2 de sıkntı cıkardıönce hilesiz gir oyun ayarlarını ayarla üşük yap kadırmıyor hileyi kanka herlade uyumlu değil pc güçlü olsada uyumsuzuk vardır
bence uyumsuzluk yoktur vıp1 vıp 2 çalısıyoduda buna oldu olan uyumsuzluk olsa vıp1 vıp2 de sıkntı cıkardı
Alakası Yok Dün Yağ Gibi Çalışıyorduönce hilesiz gir oyun ayarlarını ayarla üşük yap kadırmıyor hileyi kanka herlade uyumlu değil pc güçlü olsada uyumsuzuk vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?