Rules Of Survıval FPS Sorunu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ROS da son güncellemeye kadar hiç Fps düşüşü olmuyordu hafif takılmalar vardı fakat son güncellemeden sonra acayip Fps düşüşleri oluyor.
Normalde 60-70 Fps de oynarken şu zamanlarda 20-30-40-50 arası sürekli sürekli değişiyor. Donmalar takılmalar acayip çoğaldı.
Sorun sadece bende mi yoksa herkeste aynı mı diye bu konuyu açma gereği duydum.
Eğer sadece ben de varsa bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında engin tecrübelerinizden yararlanmak isterim...

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sistem gereksinimlerini yazarmısın belki sistem kaldırmıyordur

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bende ayni fps 60 ne kalkiyor ne dusuyor)

bide full ayarlarda 60 fps

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Okudum da yazıyorum bu cevabı belki güncellendikten sonra sistemi zorluyordur diyorum
Kardeşim alt tarafı android bir oyunun pc verisiyonu sadece. Bilgisayarı kastırması imkansız. Sistem özelliklerim sağlam. Bilgisayarımın neyi kaldırıp neyi kaldıramayacağını biliyorum zaten. Benim düşündüğüm oyunun alt yapısından kaynaklı bir durum. Bir nevi Cs go daki gibi. Harıtalar güncellendikçe Fps düşüyorya hani o mantık var büyük ihtimalle bu oyundada. O yüzden belki bi çözüm bulan vardır diye konuyu açtım. Oyunu gerçekten sürekli oynamış olsaydın inan ki sende bana daha mantıklı cevaplarla gelicektin eminim. Ama dediğim gibi tekrar teşekkür ederim.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ekran karti driveri guncel versiyonu cikmissa guncelle.bide ben advanced systemcare adli uygulama kullaniyorum..belki seninde isine yaradi..

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardesim net inle alakalı olabilir normalde fps net le alakalı değil ama bazn net in kastırır ondan

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim alt tarafı android bir oyunun pc verisiyonu sadece. Bilgisayarı kastırması imkansız. Sistem özelliklerim sağlam. Bilgisayarımın neyi kaldırıp neyi kaldıramayacağını biliyorum zaten. Benim düşündüğüm oyunun alt yapısından kaynaklı bir durum. Bir nevi Cs go daki gibi. Harıtalar güncellendikçe Fps düşüyorya hani o mantık var büyük ihtimalle bu oyundada. O yüzden belki bi çözüm bulan vardır diye konuyu açtım. Oyunu gerçekten sürekli oynamış olsaydın inan ki sende bana daha mantıklı cevaplarla gelicektin eminim. Ama dediğim gibi tekrar teşekkür ederim.
Doğru söylüyorsun çok oynamadım ama ben de teşekkür ederim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
haritadan kaynaklida ola biler.mesela haritanin bazi yerlerinde fps gayet iyi bazi yerlerinde fps drop giriyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ekran karti driveri guncel versiyonu cikmissa guncelle.bide ben advanced systemcare adli uygulama kullaniyorum..belki seninde isine yaradi..
GeForge Experience 'den sürekli her gün kontrol ediyorum güncelliyorum. Onda da bir sıkıntı yok. Ama çok fena drop giriyor oyuna nedense.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bak kardes benim ekran kartida saglam pubg ring of elysium gibi yukle grafikli oyunlari kasmadan oynuyorum..rulesde bendede fps drop oluyordu.turnuvada filan kasmadan oynuyamiyordum.daha sonra ekran karti ayarlarini rules icin ayarladim o zamandan bi sikinti cikmadi

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bak kardes benim ekran kartida saglam pubg ring of elysium gibi yukle grafikli oyunlari kasmadan oynuyorum..rulesde bendede fps drop oluyordu.turnuvada filan kasmadan oynuyamiyordum.daha sonra ekran karti ayarlarini rules icin ayarladim o zamandan bi sikinti cikmadi
Nasıl ayarladın tam olarak ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ekran kartin hangi marka?bende nividia..onun ayarlarin biliyorum...

hic ayar cekdinmi ekran kartina?

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
♥ SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR ♥
EVET BEYLER NVDİA DENETİM MASASINDAN ROS UN OPTİMİZASYON AYARLARINI EN PERFORMANSLI HALE GETİRDİK VE SORUNUM BÜYÜK ORANDA AZALDI. SİSTEMİNİZ NE KADAR İYİ OLURSA OLSUN BU OYUNDA BÖYLE BİR SIKINTI ÇOĞU KİŞİDE VAR NE YAZIK Kİ.
BU SORUNU DÜZELTMEMDE BANA YARDIMCI OLAN@Apallon KARDEŞİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
EĞER DAHA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ BU ARKADAŞIMIZ SİZE YARDIMCI OLACAKTIR. TEKRARDAN ÇOK TEŞŞEKKÜR EDİYORUM <3

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Benden bi problem yok , şunları dene ; oyundan ayarları en düşüğe çek , ekran kartı ayarlarından düşüğe al herşeyi.

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende de oluyor ya anlayamadım . Bi 50 yi görüyorum bi 29 fln ama 30 dan aşağıya inmiyor 30-40 arası oynuyorum keşke akıcı oynasam . Oyunda bence optimizasyon sorunu var çünkü bazı oyunlar fps düşük olsada akıcı oynatıyor .. .:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...