Onaylı Üye
Oyun açılıyor giriyorum 1 2 adım attıktan sonra oyundan atıyor?
Sebebini bilen var mı?
Sebebini bilen var mı?
Hileyi ve oyunh yonetici olarak ac ayarlari oyunun giriş bilumunde ayarla yani uçağı bekledigin zamanOyun açılıyor giriyorum 1 2 adım attıktan sonra oyundan atıyor?
Sebebini bilen var mı?
Bende olmuyor XDSadece bende oluyor sanıyordum
Kanka farketmiyor bu seferde uçaktan inince atıyorHileyi ve oyunh yonetici olarak ac ayarlari oyunun giriş bilumunde ayarla yani uçağı bekledigin zaman
İnşallah hilede sıkıntı vardırBe
Bende olmuyor XD
Bro ctrl + alt + deleteye bas gorev yöneticisini sec oyunu bul ve onceligi ona ata boyle dene bide istersen XDKanka farketmiyor bu seferde uçaktan inince atıyor
Hahaha XDİnşallah hilede sıkıntı vardır![]()
Beklemeye devam o zamanYalnız degılmısım saat 6 dan berı beklıyorm ve sonuc
Üşeniyorum be moruqBro ctrl + alt + deleteye bas gorev yöneticisini sec oyunu bul ve onceligi ona ata boyle dene bide istersen XD
Yeni mi geldi
Sıkıldım artık beklemektenbı 8 saat dahamı bekleyeyım ???Beklemeye devam o zaman
Yok beyler sabaha düzelirSıkıldım artık beklemektenbı 8 saat dahamı bekleyeyım ???
Stable diye yeni bisey geldi dene istersen Dostum XDSıkıldım artık beklemektenbı 8 saat dahamı bekleyeyım ???
Bende oyle dedim XDKardeşim hileyi ve oyunu yönetici olarak çalıştırırsan hiçbir sorun kalmadığını görüceksin![]()
Hocam sanırsam bir hata var.Color'ları ayarlayamıyoruz.
Umudun yüreğidir yaşamak bekliyecezBeklemeye devam o zaman
Bunun başka çözüm yolu yokturBende oyle dedim XD
Ctrl +alt + delteye tiklayarak gorev yoneticisine basip oyununuzu bulursaniz ve sag tikliyip onceligi ona ata dediginiz zaman kesinlikle atmaz dostum XDBunun başka çözüm yolu yoktur![]()
DogrudurUmudun yüreğidir yaşamak bekliyecez
Aimbot NameEsp Ve Uzaklığı açınca atmıyor ama diğerlerini açınca atıyorDogrudur