Süper Üye
Asiada Telekill Hileleri Olduğu İçin Orada Böyle Birşey Yapmayacağız Ama Asia Çarın "Platinium V" Üstü İse Europede Yeni Çar Açarak Aramıza Bekleriz.Asiada Bu Sisteme geçerseniz haberim olsun asiada oynuyorum
Rosu Geri Yüklersen Aramıza Bekleriz Hileye Ban Koruması Eklendi Bu Arada.aslında hepsi uyuyorda sinirden rosu sildiğimi hatırladım . bizde böyle hileli guruptuk sadece ben ban iyiyordum.
Hergün Açıksın Ama Rosda Yoksun Ne Yapıyorsun ?kardeş ilk hesabım grand master di yaş 16 dc var mic var hile rules of survivalınki işte her gün açıgım ama ros da olamayabilirim yeni hesap açabilirim eger alırsanız
hatta dünya sıralamasında 132.ydim
csgo pubg felan atıyorum da müsait oldugum zamanlar bol bu aralarHergün Açıksın Ama Rosda Yoksun Ne Yapıyorsun ?
Kaç Saat Rosda Aktiftsin Günlükcsgo pubg felan atıyorum da müsait oldugum zamanlar bol bu aralar
sabah 8-9 gibi giriyorum Ros a 1-2 ye kadar sonra biraz mola veriyorum arada canım sıkılırsa giriyorumKaç Saat Rosda Aktiftsin Günlük
Takıma Alırsak Ve Aktif Bir Takım Kurarsak Kaç Saat Oynarsın.sabah 8-9 gibi giriyorum Ros a 1-2 ye kadar sonra biraz mola veriyorum arada canım sıkılırsa giriyorum
oynicak adam olsa ben 5-6 ya kadar oynarım da işte
Özele Discord Yaz.takım aktif olursa ve eğlence odaklı olursa her zaman
öncelikle selamlar biz 2 kişi duo oynuyoruz genelikle ama charlarımız ban yediği icin ara vermeye karar vermiştik eğer hileye ban koruması geldiyse tekrar başlıyabiliriz dc rc gibi uygulamalarımız mevcutRosu Geri Yüklersen Aramıza Bekleriz Hileye Ban Koruması Eklendi Bu Arada.
Arkadaşın Ve Sen Özele Discordunu Yazsın Ve Grup 5 Kişi Oluyor.öncelikle selamlar biz 2 kişi duo oynuyoruz genelikle ama charlarımız ban yediği icin ara vermeye karar vermiştik eğer hileye ban koruması geldiyse tekrar başlıyabiliriz dc rc gibi uygulamalarımız mevcut
yazalım ama arkadşım 8 saat aktif şartı bizimle uyuşmuyor malesef ben hotelde 12 saat çalışıyorum arkadaşım ise fabrikada 8 saat çalışıyor gelince en fazla 1 2 el den sonra yoruluyor cıkıyoruzArkadaşın Ve Sen Özele Discordunu Yazsın Ve Grup 5 Kişi Oluyor.
Kusura Bakma Alamıyoruz.yazalım ama arkadşım 8 saat aktif şartı bizimle uyuşmuyor malesef ben hotelde 12 saat çalışıyorum arkadaşım ise fabrikada 8 saat çalışıyor gelince en fazla 1 2 el den sonra yoruluyor cıkıyoruz
Discord At Özele.eski çarım plat 5 degilde gold 1 di simdi yeniden hileli başlıyorum eger kabul ederseniz discord link atabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?