abi yardım et lutfen aım botu acıyorum herseyı ayarlıyorum ama 300m ılerıdekı felan adamlara sıkacagım zaman aım assagıya bakarak kendı etrafında dönuyor adama hedef almıyor yanı
hileyi yüklüyorum sonra oyuna giriyorum giriş menüsü gelmeden ekran siyah oluyor ve anında komple kapanıyor oyun sorunu bilen var mı yada suan aktif değil mi beyler?
Arkadaslar kusursuz çalışıyor aim de felan sıkıntı yok takır takır vuruyor.su anda tek sıkıntı 1 kac el attiktan sonra oyun aniden kapanıyor.Sorun düzelirse mukemmel ölür.Ellerinize sağlık.
Teşekkürler deniycem umarım diğer sorunlarda halledilir özelliklede şu kapanma sorunu envantere bakınca genellikle kapanıyor envanteri açmadan oynuyorum korkudan
Teşekkürler deniycem umarım diğer sorunlarda halledilir özelliklede şu kapanma sorunu envantere bakınca genellikle kapanıyor envanteri açmadan oynuyorum korkudan
arakdaslar lutfen yardım edermısıız neden boyle oluyor kırmızı sadece 16 kere sıldım tekara yukeldım her boku yedım defender kapalı vırus programı yok ne yapmalıyım