"rules of survival hack" "rules of survival vip hack" "rules of survival cheats" "rules of survival hile" "rules of survival hız hilesi" "rules of survival sekmeme" "rules of survival jump hack" "rules of survival vip hack" "rules of survival hile" "ros hile" "ros hack" "rules of survival hacks"
[Bildiri]
Hileyle ilgili sorusu olan, hata alanlar discordda yardım isteyebilir.
+Skeleton Esp (Rakiplerinizin iskeletini çizer.) +2D Esp Box (Rakiplerinizi çerçeveleyen bir kutu çizer.) +Telekill (Rakiplerinizin tepesine ışınlanırsınız.) +Wallshot (Duvarlardan mermileriniz geçer.) +NoGrass (Çimler gizlenir.) +Langue Support (Bilgisayar dilinize göre menü türkçe veya ingilizce olur.) +Item Esp ( Itemlerin üstünde "Item" yerine itemin ismi yazar) -Chams (Removed & Kaldırıldı)
Fixed Issues (Düzeltilen sorunlar) +FPS Drop & Lag issues Solved (FPS Düşüşü ve kasmalar giderildi.) +Game crash rate reduced to 5% (Oyundan atma sorunları %5'e kadar düşürüldü.)
ESP Skeleton Esp : Oyuncuların iskeletlerini çizer.[Yeni!] 2D Box Esp :Oyuncuların etrafına kutu çizer. [Yeni!] Crosshair : Ekranın ortasına nişangah çizer. [Yeni!] Player Esp : Oyuncuların altında menüden açtığınız health,name ve distance esp gözükür. Bot Esp : Oyuncuların altında menüden açtığınız health ve distance esp gözükür.
Item Esp : Item ve silahların üstünde isimleri yazar, böylece nerede olduklarını ve hangi item olduğunu görebilirsiniz. Vehicle Esp : Araba, motor gibi araçların üstünde "Vehicle" yazar, böylece nerede olduklarını görebilirsiniz. Drop Esp : Oyuncuların ölüsü (Loot) ve uçaklardan düşen kutularının üstünde "Supply Drop" yazar, böylece nerede olduklarını görebilirsiniz. Distance Esp : Oyuncu, araçlar, itemler ve dropların size olan uzaklığını görebilirsiniz. Health Esp : Oyuncuların canlarını görebilirsiniz. Name Esp : Oyuncuların nicklerini görebilirsiniz. Max. Esp Distance : Maksimum esp lerin çizim mesafesini belirler.
AIMBOT Aimbot : Aim tuşuna bastığınızda görüşünüzde olan bir düşmanın kafasına kilitlenir. Aimbot Fov : Aimbot'un kilitleniceği alanı genişletir. Aimbot Smooth : Aimbot'un kayma hızıdır, eğer fare hızınız yüksekse arttırmanız gerekir. Aimbot Distance : Aimbot'un kitleneceği maximum uzaklığı belirler. Aimbot Key : Aimbot'un çalışması için kullanmak istediğiniz tuşu seçebilirsiniz.
MISC Fast Parachute : Paraşütle hızlı inersiniz. Move Speed : Yürüme / koşma hızınız artar. Jump Multipler : Daha yükseğe zıplarsınız. Telekill : 300 metre yakınınızdaki düşmanlarınızın tepesine ışınlanırsınız. NoClip : Evlerin içinden arabalardan vs. heryerin içinden geçebilirsiniz. No Grass : Çimleri kaldırır, çimlerde saklanan çakalların alayına HS!
Menü Göster / Gizle (Menu Show / Hide) :Insert Menüde Gezinme (Menu Controls):Mouse ile sağ ve sol tık yaparak özellikleri açıp kapatabilirsiniz. Oyun içinde ctrl ye basılı tutarak gene aynı şekilde sağ sol tıkla özellik açıp kapatabilirsiniz.
TR: 1-Linkten loaderi indirip onayınızı yapın. (Onay sistemini bilmiyorsanız youtubeye memoryhackers onay sistemi yazarsanız bulursunuz.)
2-Loaderden DWXM Vip seçip load basıp oyunu başlatın.
EN: 1-Download our loader from download link and confirm our ads system. (If u do not know how to confirm our ads system: Search "memoryhackers onay sistemi" or "memoryhackers ads confirm" on youtube, you will learn)
2-Select DWXM Vip from our loader and press Load button. After that you can open your game and enjoy!
Önerilen Aimbot Ayarları
Fov : Ekranın ortasında bir yuvarlak düşünün, heh işte düşmanın kafası o yuvarlağın içindeyse kilitlenir, 60 yaparsanız o yuvarlak büyür 90 yaparsanız baya bi büyür gene en ideali 60 tır.
Smooth : Oyun içi ayarlardan mouse sensivitye göre ayarlayın eğer aim adamın üstüne tuttuğunuzda yukarıya fırlıyorsa birden smoothunuzu arttırın yada oyun ayarlarından mouse sensivity i düşürün.
Ya hile yokken excellent'da oynayan ben hile indirdikten sonra power saving + high fps mode'da bile donmadan durmuyo niye ki? Hilesiz de oynarım da zevkine oynuyorum ben. Kaldırsak kasma geçer mi?
Bir yandan oyun, bir yandan da hile fps düşüşleri olur tabiki. Şuanda oynanamayacak bir durumda değil aslında arka planda açık olan gereksiz yazılımları kapatıp tekrar deneyin.
Oyuna sürekli güncelleme geliyor, dolayısıyla olanda kaldırılmak durumunda kalınabiliyor. Kısaca fixleniyor, hile de bununla birlikte güncelleniyor ek özellikler gelir elbet, herkes gibi bekliyoruz.
The trick continues to update and new features are added over time. Make absolutely sure of your mouse sensitivity settings when using Aımbot and make sure that you adjust it properly.
The trick continues to update and new features are added over time. Make absolutely sure of your mouse sensitivity settings when using Aımbot and make sure that you adjust it properly.