Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Merhabalar ben bu hileyi nasıl indirecem yardımcı olabilecek biri varmı acaba ?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
telekilli ilk ben yaptım zaten kardeşim, koyduk hileye fakat oylama sonucu çoğunlukla kapatılsın diyince ertesi gün kaldırdık.

kardeşim , sadece burdaki hile olsa oyunda tamamda, başka hilelerde var ve onlarda telekill , adamlar bizi öldürüyor bence aktif etmek lazım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim , sadece burdaki hile olsa oyunda tamamda, başka hilelerde var ve onlarda telekill , adamlar bizi öldürüyor bence aktif etmek lazım
Sadece kendini düşünüyorsun bu forumda 100 kullancıda kullancak bu senin karşınada cıkacak o zaman ne yapacaksın sinir olacaksın ?

OYUNA GÜNCELLEME GELMİŞ HESAP 3 GÜN BAN YEDİ . OYUNA GİRMEDEN ÖNCE HİLESİZ GİRİN GÜNCELLEMEDEN SONRA DİREK BAN ATİYOR

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
İşletim Sisteminden Kaynaklı Olabilir diye Düşündüm Olmasa Uyumluluk Kısmından Ayarlasın Kendine Göre Ben Ona Çözüm Önerisi Sundum.

Saygılarımla,
TulgaEgeli[FOX]
Tabi orada haklısın açamama sebebi vürüs programi ve windows defender ve güvenlik duvarıda olabilir .

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bazi oyuncularda duvardan vurma hilesimi ne var bu ara çok denk geliyorum

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Biri güncellemeden sonra hile yüzünden 3 gün ban yedim yazmış başka ban yiyen var mı ?

Üye
8 HİZMET YILI
good job mate !! <3

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
19 kill aldım ban yemedim Americada. 13 kill aldım ban yedim 24 saatlik Europeda. Saçma bi durum söz konusu. Ban yiyenler günlük ban mı yediniz yoksa kalıcı mı ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
evet ben de yedim ana hesabımda
Amerikada 150 SIRALAMADAKİ HESAP BAN YEDİ GÜNCELLEME GELDİ HİLEYLE GİRDİM ban yedim güncelleme olduktan sonra hilesiz girin o zaman ban yemiyorsunuz . REPORTLAR HARİÇ !!!

reporttan ban yiyosun hileden değil.

gayette güzel çalışıyor kardeşim
Aynen hile ban atmiyor reporttan yiyorsunuz . Lakin şöyle bir durumda söz konusu , oyuna güncelleme geldikten sonra güncelleme yaparken hile iler girerseniz oyun otomatikman ban atiyor . az önce yediğim 2 tane grand master hesabımda yediğim gibi 3 . grand masteri kasıyorum bende .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...