I need a software to be able to access the Memory home page My Superintendent banned the URL of Memory ......
because of . They said it was a virus ... someone helped me
Yaklaşık 2 aydır sıkıntısız oynuyordum TAAKİ düne kadar. Dün oynarken 24 saatlik ban yedim oyundan. ban geçtikten sonra hileli oynamaya da korkuyorum ayrıca sınırsız mermi ve aim çalışmıyor iyi bir güncelleme gelmesini istiyorum.
Kanka 24 saat ban yedikten sonra banın açılıyor merak etme sınırsız yemezsin, ban yemen hileden değil oyuncuların seni reportlamasından kaynaklanıyor. Bilmem inanır mısın ama 3 kez 24 saatlik ban yedim ve hala oynuyorum
reklam onayını da yaptıktan sonra kapatıp tekrar açtığımda yeniden başa dönüyor küçük memoryUI penceresi açılıyor ve durum: onaylanmadı yazısı var yardımcı olurmusunuz?
onay sistemi onayını da yaptıktan sonra kapatıp tekrar açtığımda yeniden başa dönüyor küçük memoryUI penceresi açılıyor ve durum: onaylanmadı yazısı var yardımcı olurmusunuz?
status: not verified bunu yeşile çeviremiyorum siteye giriş yapıyorum reklama tıklıyorum kapatıp tekrar açtığımda not verified yazıyor yardımcı olurmusnuz?