Ben bunu değilde en başta olanı indirdim (MEMORYUI LOADER V2.6.8) gayette güzeldi oynuyodum 2 gün geçti birden oyundayken attı normal giriş yapıyorum sıkıntı yok ama programı acıp girdigimde solda hilenin işte ayarları felan cıkıyor girerken her zamanki gibi ondan sonra ekrana mouse bi kere basmam la oyun gidip geliyor hep yanıt vermiyor yanıt vermiyor yazıyor seri seri tıklanmıyor, sildim komple tekrar yükledim programı gene aynısını yapıyor bi çözümü varmıdır acaba buraya yazayım dedim.
internete girip bu sayfaya gel
daha sonra reklam gir yazıcak sayfada herhangi bir reklama tıkla yeşil yanıcak sonra kapat tekrar aç hileyi ( ilk başta memory 1 e tıkla )
internete girip bu sayfaya gel
daha sonra onay sistemi gir yazıcak sayfada herhangi bir reklama tıkla yeşil yanıcak sonra kapat tekrar aç hileyi ( ilk başta memory 1 e tıkla )
ekran gidip geliyor hilede trojen virusu var ne yaptıysam olmuyor ekran gidip geliyor ben bilgisayarcıyım duzeltmezseniz indirenlerin pc leri ellerinde kalıcak
ya arkadaslar sabahtan beri ilenin dibine vurdum ban yemedim nasıl beceriyosunuz ban yemeyi program gayetbiyi calısıyo oyunda direk acmayın hileyi lobideyken acın sıkını olmaz
yok bende girip oynuyordum hiç bir sıkıntı yok ama büyük ihtimalle reportlardan ban yedik ve şuan yeni hesap açamıyorum yeni hesap açmayı devre dışı bırakmışlar büyük ihtimalle
[QUOTE = "Brian1ee7, post: 708851, member: 636560"] Try only esp box (2D), skeleton, name, item, vehicle, drop and loot. That's the setting I use and I never get a permanent ban in any misc cheats. [/ QUOTE]
aimbot u got use?
[QUOTE = "Brian1ee7, post: 708851, member: 636560"] Try only esp box (2D), skeleton, name, item, vehicle, drop and loot. That's the setting I use and I never get a permanent ban in any misc cheats. [/ QUOTE]
Hw about Aimbot sir ? Unlimited Ammo ? its okay to use ?
aimbot works fine on me. its always enabled using left shift and never got permanent banned. unlimited ammo seems there's a problem, sometimes after a game the game crushes and when using medkit you get stucked(cannot move). I don't know if unlimited ammo is still available...
aimbot works fine on me. its always enabled using left shift and never got permanent banned. unlimited ammo seems there's a problem, sometimes after a game the game crushes and when using medkit you get stucked(cannot move). I don't know if unlimited ammo is still available...