3 hesabım 5 gün ban yedi. Benim merak ettiğim bir daha ki ban cezasın da perma ban mı yicem yoksa tekrar 5 gün mü ? Bilgisi olan varsa, yazarsa sevinirim.
3 hesabım 5 gün ban yedi. Benim merak ettiğim bir daha ki ban cezasın da perma ban mı yicem yoksa tekrar 5 gün mü ? Bilgisi olan varsa, yazarsa sevinirim.
Hile şuan çalışıyor. Oyundayım ve gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorum. İstiyorsan özelden nickini ver gel beraber 1 el atalım kendin gör hatta. Yada istiyorsan ss atayım.
Hile şuan çalışıyor. Oyundayım ve gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorum. İstiyorsan özelden nickini ver gel beraber 1 el atalım kendin gör hatta. Yada istiyorsan ss atayım.
Virüs programım kapalı onayladım oyun bekleniyor kısmında oyunu açıyorum açtığım halde orda kalıyor hiç birşey gelmiyor sadece log dosyası cıkmış oluyor
Guys, do you have any ideas regarding these logs?
Everytime I open the cheat, it's always auto-close, and I dont know why.
[Thu Aug 16 09:09:40 2018] Debug: Memes Failed "Access is denied."
[Thu Aug 16 09:09:42 2018] Debug: web version : "3.0.4.2" current version 3.0.4.2
[Thu Aug 16 09:09:43 2018] Debug: default Language: "en"
[Thu Aug 16 09:09:43 2018] Critical: Error transferring
ros ile beraber çalışan anticheat diye bir uygulama çıkıyordu bende. onun çalışmasını engelledim. hileye sorunsuz bir şekilde giriyorum. oyun yoğunluğuna göre attığı da oluyor. size tavsiyem oyun sizi 3 defa attıysa oyuna tekrardan girmeye çalışmayın. tekrar girmeye çalışır ve hile kullanırsanız perma ban yeme ihtimaliniz çok yüksek. 2 tane grandmaster hesabım bu yüzden kapandı, perma ban'dan kaçamazsınız bilginize.
NOT: vay efendim hile açayım 20 kişi öldüreyim birinci olayım 600m'den headshot atayım olayına giriyorsanız hileyi hiç kullanmayın.zaten kim nerede görüyorsunuz tuzak kurun öyle öldürün fantezi yapın oyundan zevk alın.
Air dropunuz bol olsun iyi oyunlar
I definitely think it has something to do with player reports as I have not gotten banned on dummy accounts but I've had 5 day penalties on my grandmaster accounts.
Guys, do you have any ideas regarding these logs?
Everytime I open the cheat, it's always auto-close, and I dont know why.
[Thu Aug 16 09:09:40 2018] Debug: Memes Failed "Access is denied."
[Thu Aug 16 09:09:42 2018] Debug: web version : "3.0.4.2" current version 3.0.4.2
[Thu Aug 16 09:09:43 2018] Debug: default Language: "en"
[Thu Aug 16 09:09:43 2018] Critical: Error transferring
[QUOTE = "MyMYTH, post: 823628, member: 787013"] Click the Advertisements [/ QUOTE]
no comfirm system in the site.. that is my problem to verify the apps