adam onu demek istememıs knk iyi okursanŞekilli nick diye yaz google'a bir sürü site mecvut . İstediğine gir yap knk
bu sitede kimin ne demek istediğini ne istediğini ne yapcagınıda bılıyorumda ne benı takan nede kodlama bılen bırısıyımbu sitede bu işi bilen eden adam yok mu yaa
bu sitede kimin ne demek istediğini ne istediğini ne yapcagınıda bılıyorumda ne benı takan nede kodlama bılen bırısıyım9
doğrubizim gibi adamlar onay sistemia tıklar hile kullanır o zaman doğrumu![]()
Yok biliyorum . Bazı işaretleri destekliyor bizim arkadaşlarda yapıyor ondan söyledim .adam onu demek istememıs knk iyi okursanadam demişki bu isimler veya şekiller oyuna kayıt olurken geçersiz ayılıyor peki bu adamlar nası başarılı bi şekilde bu nickleri yazıyolar demek istemiş
![]()
yok kardeşim xx li değil yukarda resimde baktınmı ilk yazdığım mesajda herifin nickte iskambil destesi gibiŞimdi kardeşim . XxX şekillli nickler semboller diyorsun google dan çıkıyor
O XxX i şakasına demiştim. Dediğim gibi google a yaz sen şekilli nickler / semboller diye çıkıyor denersin . Olmadı youtube a yazar bulursun .Kolay gelsinyok kardeşim xx li değil yukarda resimde baktınmı ilk yazdığım mesajda herifin nickte iskambil destesi gibi