4 Şub 2018 #21 emirbelll E Üye Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 24 Tepki puanı 0 Yaş 27 8 HİZMET YILI CengaverKaptan' Alıntı: Hile Daha Çıkmadıda Ondan Yeni çIKACAK Genişletmek için tıklayın ... anladım teşekkür ederim.söyleyebileceğiniz zaman var mı ?
CengaverKaptan' Alıntı: Hile Daha Çıkmadıda Ondan Yeni çIKACAK Genişletmek için tıklayın ... anladım teşekkür ederim.söyleyebileceğiniz zaman var mı ?
4 Şub 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #22 CengaverKaptan C Seçkin Üye Katılım 4 Eki 2017 Mesajlar 317 Çözümler 1 Tepki puanı 54 Yaş 28 8 HİZMET YILI Ercan61' Alıntı: çıkmamış hala emirbell ama ne zaman çıkacak bir bilginiz varmıdır Cengaver Bey ?? Genişletmek için tıklayın ... BİLMİYORUM Ne Desem Yalan olur O NEDENLE LÜTFEN Bekliyelim Zaman Bize Neler Olacağına Öğretecek
Ercan61' Alıntı: çıkmamış hala emirbell ama ne zaman çıkacak bir bilginiz varmıdır Cengaver Bey ?? Genişletmek için tıklayın ... BİLMİYORUM Ne Desem Yalan olur O NEDENLE LÜTFEN Bekliyelim Zaman Bize Neler Olacağına Öğretecek
4 Şub 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #23 CengaverKaptan C Seçkin Üye Katılım 4 Eki 2017 Mesajlar 317 Çözümler 1 Tepki puanı 54 Yaş 28 8 HİZMET YILI emirbelll' Alıntı: anladım teşekkür ederim.söyleyebileceğiniz zaman var mı ? Genişletmek için tıklayın ... Bir Haber Alırsam Sizlerede Haber Veririm
emirbelll' Alıntı: anladım teşekkür ederim.söyleyebileceğiniz zaman var mı ? Genişletmek için tıklayın ... Bir Haber Alırsam Sizlerede Haber Veririm
4 Şub 2018 #24 R0S Uzman Üye Katılım 23 Ara 2016 Mesajlar 185 Tepki puanı 34 Ödüller 9 Yaş 27 9 HİZMET YILI HAKLISIN OYUNU BATIRMAK İSTİYORSUN YADA BANLANMAK BÖYLE DAHA ÇOK BAN RİSKİ VAR BENCE ŞUANLIK İYİ. Banlanma riski olmasın diye böyle birşey eklememişler oyun daha çok tutulunca yapılıcak sanıyorumki
HAKLISIN OYUNU BATIRMAK İSTİYORSUN YADA BANLANMAK BÖYLE DAHA ÇOK BAN RİSKİ VAR BENCE ŞUANLIK İYİ. Banlanma riski olmasın diye böyle birşey eklememişler oyun daha çok tutulunca yapılıcak sanıyorumki
4 Şub 2018 #25 barank23 B Üye Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 8 HİZMET YILI lm6 hatası alıyorum Allah rızasıı için şu sorunu çözecek var mı?
4 Şub 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #26 CengaverKaptan C Seçkin Üye Katılım 4 Eki 2017 Mesajlar 317 Çözümler 1 Tepki puanı 54 Yaş 28 8 HİZMET YILI barank23' Alıntı: lm6 hatası alıyorum Allah rızasıı için şu sorunu çözecek var mı? Genişletmek için tıklayın ... Lm6 HATASI İnject ban Sorunu Nedeniyle Oluyor Bende Çözümünü Bilmiyorum Araştırarak Bulunan Bilgiden Daha Fazlasını Bulabilirsin
barank23' Alıntı: lm6 hatası alıyorum Allah rızasıı için şu sorunu çözecek var mı? Genişletmek için tıklayın ... Lm6 HATASI İnject ban Sorunu Nedeniyle Oluyor Bende Çözümünü Bilmiyorum Araştırarak Bulunan Bilgiden Daha Fazlasını Bulabilirsin
4 Şub 2018 #27 #Eq1NoX ÖLÜYÜM Süper Moderator Katılım 21 Eki 2015 Mesajlar 5,105 Çözümler 51 Tepki puanı 4,553 Ödüller 20 10 HİZMET YILI Öneriniz İçin Teşekkürler Yetkili Kişiye Konunuzu Ulaştıracagım ! Kilit.